Ga naar inhoud

ton.vant.hof

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ton.vant.hof's prestaties

  1. Beste heren voor dat jullie verder gaan met over en weer reageren,heb ik het volgende gedaan gebeld met Toshiba en daar konden ze mij vertellen dat dit een bekend probleem is en dat dit te verhelpen is door de hetsel dvd er in te doen en op nieuw te instaleren dus zo gezegd zo gedaan en het probleem is verholpen. P.s dit heeft te maken besturingssysteem ziedn ze. Maar toch bedank voor jullie hulp. ik kom vogende keer terug met nog een onderwerp waar ik niet uit kom Groet Ton
  2. Ik heb al de kanalen van 1 tot 13 veranderd kan ik nog meer veranderen aan instellingen ik zal morgen ook Toshiba even bellen, het vreemde is dat als ik rechtreeks via mijn modem verbinding maak dat ik dan geen probleem heb. je moet de storing zien als dat je moet rammelen aan de muis om weer contact te krijgen.
  3. nee dat heb ik al een keer gedaan, maar het lijkt wel of ik geen goed ontvangst heb ,ik heb een G router en ik wil wel een N Router kopen maar dan nog is nog de vraag is dan het probleem opgelost.
  4. Beste leden ik zit met een vraag mijn muis van mijn laptop stop er regelmatig mee, en als ik type dan ben ik sneller dan wat ik kan zien. ik heb dat probleem niet op mijn pc en ik heb een belkin g router. ik heb vervolgens ook de frequenties van mijn router gewijzigd ook dat help niet wie kan mij helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.