Ga naar inhoud

TimTam89

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

TimTam89's prestaties

  1. Mijn excuses daarvoor, waarschijnlijk was dit omdat het probleem verholpen was. Ik zal dit in het vervolg melden. Klopt, in het logje is mijn moeder 128 graden. In het BIOS echter maar 38 graden.
  2. Dag Clarkie, Dit is de eerste keer dat ik dit probleem aan jullie voorleg. Het eerste topic was voordat ik mijn moederbord en processor heb vervangen. Het tweede topic gaat over mijn laptop. Het derde topic gaat over een ander probleem. Maar "nee" is ook een antwoord, bedankt.
  3. Hallo kenners, Ik heb al een tijdje problemen met mijn computer. Als ik Call of Duty MW3 speel loopt hij na een tijdje helemaal vast. Het beeld "bevriest". Dit heb ik ook met een simpel spel als Age of Empires Ook als ik gewoon op internet zit loopt hij af en toe vast. Mijn hardware zou dit naar mijn inzicht allemaal gewoon moeten trekken: OS Windows 7 64 bit Processor Intel Core i5 3,10 ghz RAM 8,00 GB Videokaart Ati Radeon 5700 series Moederbord Sabertooth p67 Kunnen jullie hier wat mee? Bedankt alvast! ---------- Post toegevoegd om 16:13 ---------- Vorige post was om 16:11 ---------- Mijn ervaring leert dat er om een Speccy rapport wordt gevraagd: Bij deze: http://speccy.piriform.com/results/6YRo7jGsxARuUUXJMkl1CMx
  4. Nee, zover kom ik niet eens. Hij blokkeert al bij het opstarten.
  5. Ja is gewoon een CD-rom en ik speel voornamelijk online. Ik krijg geen foutcode in de pop-up.
  6. Vergeten te vermelden. Ik heb symsteemherstel geprobeerd, dit haalde niets uit.
  7. Hallo, Ik wilde vandaag op mijn laptop Age of Empires 3 spelen. Deze deed het altijd al, maar sinds vandaag gaf hij een foutmelding: Age of Empires werkt niet meer. Er wordt gezocht naar een oplossing... Uiteraard worden er geen oplossingen gevonden. Laptop specs: OS Windows 7 Processor Core i5 Intel ® HD Graphics Family Ik heb in de tussentijd niets gewijzigd, het is mij een raadsel waarom hij het spel niet gewoon draait... Hopelijk weten jullie meer!
  8. Hallo mensen, Ik heb een PC staan met OS Windows 7. Nu heb ik hier laatst een nieuwe processor (Core I5) en moederbord (Sabertooth) in laten zetten. Dit ging allemaal goed maar sinds een paar dagen loopt hij na een tijdje helemaal vast. Dit kan zijn als ik zit te gamen maar ook als ik gewoon aan het internetten ben. Er zit dan niets anders op dan de PC te resetten. Echter als ik dit doe krijg ik, voordat ik Windows bereik, een bericht dat ik op Ctrl, Alt, Delete moet drukken om verder te gaan. Als ik dit doe krijg ik een bericht dat er of een USB stick, of CD inzit waardoor hij niet kan opstarten. Dit is niet het geval. Als ik de PC na een uurtje ongeveer weer opstart, doet hij het weer even. Ik heb Windows 7 opnieuw geïnstalleerd maar dit heeft het probleem niet verholpen. Weet iemand wat hier aan de hand kan zijn?
  9. Ja, duidelijk verhaal. Ik heb alleen ongeveer 4 maanden geleden een nieuw MOBO en videokaart gekocht, vandaar dat ik mij afvroeg of dit ook op te lossen was met een andere processor. Als dit qua kwaliteit en prijsverhouding weinig uitmaakt is dit misschien niet de juiste oplossing inderdaad. Bedankt voor de moeite in ieder geval jongens!
  10. Is het handig om mijn vraag om mijn vraag in een andere topic te plaatsen?
  11. Helaas. Als ik een andere processor zou nemen, welke is dan aan te raden om goed mee te kunnen gamen? Dit uiteraard gekeken naar de rest van mijn PC. Het liefst wel een beetje een redelijke prijs.
  12. Allereerst bedankt voor het reageren! Ik heb eerst via die site gekeken en zag dat mijn processor niet voldeed: [TABLE=class: DetailTable] [TR=class: DetailRow] [TD=class: DetailGroupName]CPU[/TD] [/TR] [TR=class: DetailRowPad] [TD=class: DetailTitle]Minimum: Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 processor or better[/TD] [/TR] [TR=class: DetailRowPad] [TD=class: DetailTitle YouHaveText]You Have: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+[/TD] [/TR] [/TABLE] Verder was het wel voldoende. Hieronder het logje: http://speccy.piriform.com/results/Bj3f8edH4sQfXUU2OSUcU6F
  13. Hoi mensen, Ik speel COD MW3 op mijn PC. Dit gaat allemaal prima en hij loopt goed. Nu begint hij na een paar potjes flink te haperen en is spelen onmogelijk. Als ik het spel afsluit en weer opnieuw opstart is het over en kan ik weer normaal spelen. Waar kan dit aan liggen? Specs mijn PC: OS 7 Processor AMD Athlon 64x 2 Dual Core Processor 5000+ 2.61GHz Ram 3,00 GB Videokaart ATI Radeon HD 5700 Series Ik hoor het graag als jullie meer info nodig hebben. Bedankt alvast!
  14. Hallo mensen, Ik speel Call of Duty MW3 online. Ondertussen praat ik met mijn maten op teamspeak 3. Dit gaat allemaal goed, maar na een paar potjes kan ik ineens niet meer praten en horen ze mij niet. Als ik Alt+Tab doe, zie ik ook niet het lampje branden als ik mijn Push2talk indruk. Weten jullie waar dit aan ligt? Bij voorbaat dank!
  15. Het probleem is dat we met zijn allen op de 2.1 server zitten. Dit omdat we geen 3.0 servers tot onze beschikking hebben. Bedankt voor het meedenken, nog andere opties?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.