Ga naar inhoud

tjenma

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door tjenma

  1. Hartelijk dank voor de snelle reactie. Zo heeft mijn dochter alles weer op orde.
  2. Na het stuk gaan van het moederbord ASUS en aanschaf nieuw notebook zou ik graag mijn adresboek en mail weer op willen halen van de nu externe hardeschijf wat voorheen de hardeschijf was van mijn oude notebook. Hoe ga ik hierin te werk? Ik draaide met office 2007 en nu met 2010. Is dit mogelijk?
  3. Ik ben bij de computerwinkel geweest en daar werd geconstateerd dat het moederbord stuk was. Het was te duur om te repareren. Ik heb van de winkel het geld teruggekregen van het beeldscherm en hij heeft 50 euro korting gegeven op de nieuwe laptop Samsung R530 2.3 ghz processor 3.0 gb ramgeheugen en 320gb hardeschijf. Ik hoop dat mijn dochter hier meer plezier van heeft. De oude hardeschijf heb ik in een case laten plaatsen zodat ik nu een 160GB externe hardeschijf erbij heb. Dus er zijn geen bestanden verloren gegaan
  4. Oke gaan we doen. Bedankt voor de snelle reacties. Ik zal laten weten wat het euvel is en of het de moeite waard is om te repareren. Eigenlijk te gek dat een notebook van €600,00 nu al stuk is. Dit is het tweede euvel. Vorige week had het beeldscherm de geest gegeven, hiervoor een tweedehands in laten zetten door de reperateur.
  5. Ook dit gedaan, deksel geopend en de fan stofgezogen, hierbij wel de fan tegengehouden. Het euvel blijft helaas
  6. Advies opgevolgd. Batterij eruit gehaald, op statknop blijven drukken ongeveer 20 seconden. Batterij teruggepaatst en opnieuw opgestart. Helaas blijft het euvel zich voor doen
  7. Het volgende probleem doet zich voor: Bij het aanzetten blijft hij ca. 3 seconden aan en slaat dan automatisch weer af. Ik zie geen opstartscherm. Mijn dochter heeft hem normaal afgesloten. Hoe krijg ik hem weer aan de praat? Het gaat om een ASUS A7M van net 2,5 jaar oud dus geen garantie meer. Ik heb al geprobeerd om zonder accu op te starten maar dit helpt ook niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.