Ga naar inhoud

baat

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door baat

  1. De laptop is niet de mijne en ik wil niet aan de eigenaar vertellen dat zijn gegevens de mist ingegaan zijn... better safe than sorry... daarom durf ik de repair niet zomaar in te zetten. Die ubuntu is perfect wat ik nodig heb! Bedankt voor het snelle antwoord!! groeten, Baat
  2. Hallo, Ik heb een probleempje, laptop boot helemaal niet meer. Als melding krijg ik te horen dat er iets in de registry in de soep gedraaid is en die vraagt om de Vista cd in te steken om de repair toe te passen. Nu heb ik daar niet zoveel ervaring mee en ben ik bang dat er verschillende mappen met foto's verdwenen gaan zijn. Dit zou rampzalig zijn!! Daarom dacht ik van met een boot disk een andere OS op te starten en er zo voor te zorgen dat ik aan mn foto's aankan, deze wegschrijf op een externe schijf. Nu komt dus de vraag, welke boot disk raden jullie mij aan?? Het gaat dus om een Vista OS, kan ik dan met bvb een linux bootdisk nog aan mijn gegevens die (wsl) in ntfs zijn weggeschreven? Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Baat
  3. En dat virtuele verhaal, dat klinkt als een vertrager van het systeem. Vroeger was dit toch zo met van die emulatie software of is dit een ander principe? Ik zal er deze avond is wat meer info over opzoeken, nu rijd ik naar home sweet home Alvast iedereen pak bedankt voor de hulp, en tips blijven zeker welkom!!
  4. legaal draait hier nu een Avid Liquid 7 en nog een pinnacle studio 12 of 13 voor de video; een cubase 5 en audacity (gratis) en wat VST's voor de audio Adobe Premier is na een uitgebreide testfase onderweg, met opleiding van adobe zelf verder mag ik dat hier allemaal wel zeggen wat ik in test heb of gehad heb :s laten we zeggen de grotere audio en videobewerkingssoftware is wel de revue gepasseerd.
  5. ja die trails probeer ik ook eerst maar daar is het ook altijd iets mee, of er is een watermerk in de video aangebracht, of je kan al helemaal niets opslaan of exporteren in het formaat dat nodig is of je kan een beperkt aantal VST's inladen of helemaal niets,... Ik heb thuis op de pc nog een dual boot draaien met Win 7 en XP, deze staan op twee verschillende schijven, en ik kan uit mijn win 7 aan mijn XP schijf aan... Hier is toch dan wel communicatie denk ik, als ik eraan kan dan kan een virus dit ook? Of zit ik ernaast?
  6. Bedankt voor het antwoord, Ik weet dat dit niet de gang van zaken is en dat ik hiermee veel rommel binnenhaal maar ik ben van het principe als een programma enkele 100den euro's kost wil ik eerst weten of dit echt de moeite is. Het zijn vooral audiovisuele programma's waar ik mee werk en lord knows dat die helemaal niet goedkoop zijn, vandaar ook mijn vraag of ik dit volledig gescheiden kan houden. Als ik dan op mijn ene win rommel binnenhaal dat een virus zich niet kan verspreiden op mijn andere boot. Is dit het geval?? Ik wil helemaal op niemand zijn tenen trappen, als een programma de moeite is en eens ik het professioneel gebruik koop ik het zeker en vast.
  7. Hallo Ik zou graag een dual boot maken van twee Win 7 op mijn laptop van het werk maar om niets te vervuilen op de partitie van het werk zou ik deze graag volledig gescheiden houden, d w z dat ik van de ene Win helemaal niet in de andere geraak en omgekeerd. Ik mag het mss niet zeggen maar werk nogal veel met minder legale of dubieuze software en wil niet dat dit problemen gaat geven op het netwerk hier op kantoor. We werken hier trouwens met zwervende profielen. snappen jullie mijn opzet en is dit mogelijk, alvast bedankt! groeten, Baat
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.