Ga naar inhoud

peterke

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

peterke's prestaties

  1. okay kzal eens een poging ondernemen thnx alvast voor de hulp
  2. mja die wordt 40°c ofzo.. kheb er een megadikke koeling opstaan. het probleem ligt volgens mij echt ni aan de temperaturen :/ heb net al mijn koelers vervangen
  3. mja de pc blijft gewoon hange.. numlock reageert ook nimeer dus dan moet ik resetten. kheb gekeken bij apparaatbeheer en er staan 2 dingen met een geel driehoekje. IEEE 1394 controller staat er 2 keer maar ik zou niet weten wat deze zijn..
  4. okay ik heb die test dus gedaan.. eerste keer crashte hij al na 7 min ofzo dus toen heb ik gereboot en nog een keertje geprobeert om zeker te zijn. bij de 2de test heeft hij 12 uur getest en geen crash meer..
  5. okay het onderwerp verraadt mijn probleem al.. cpu: amd4000+ mobo: msi neo4 platinum geheugen: 1024ddr2 video: geforce 7800gtx sound: audigy2 ik heb al verschillende benchmarks geprobeert en het rare is dat hij enkel crashed bij spelletjes. zodra ik in het spel ben werkt hij perfect. de crashes gebeuren meestal als ik het spel opstart of afsluit. ik word er compleet gek van.. aan de temperaturen kan het ook niet liggen want mijn cpu wordt 40° en mobo 50 ofzo max. kan het probleem bij mijn voeding liggen want dat is zo ongeveer het enige wa ik niet op reserve heb liggen om te testen ? ---------- Post toegevoegd om 23:33 ---------- Vorige post was om 23:25 ---------- ahja al mijn spanningen lijke in orde buiten mijn 12V die is nu 11.78V is dit te laag ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.