Ga naar inhoud

marjosl

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door marjosl

  1. Dank je Clarkie. Dit is allemaal wel heel erg moeilijk....morgen zal ik er eens beter naar kijken: Die fixit 50195 is dat hetzelfde als dat ik dat via Extra - internetopties - geavanceerd - herstellen reeds heb gedaan.... Ik heb Google Chrome en Firefox net van de laptop verwijderd. Firefox had ik net op de laptop gezet - en direct weer weggehaald. Ik zal een zelfde vraag bij PC-help - daar was het probleem opgelost door cccleaner te installeren en dan cleaner analyseren en daarna register scannen op problemen - Ik heb beide uitgevoerd. Computer opnieuw opgestart ....maar de cccleaner helpt nu ook niet. Ik vind bovenste oplossing van jouw wel heel moeilijk, maar als dat de laatste optie is moet het maar....maar dan morgen...
  2. Dank Clarkie.... deze handeling had ik ook al op internet gezien en uitgeprobeerd. Heb het nogmaals geprobeerd en het werkt niet...Heel vervelend. Als ik bv. nu naar de adresbalk bovenin kijk zie ik het webadres van pc-hulpforum.be en een vakje waarin staat 'windows vista kan...,' dus de forumvraag. Ik kan de linken die jij aangeeft bv. "hier' en 'reset IE naar standaardinstellingen niet openen. 'Hoop dat je me kan helpen...
  3. Sinds kort kan ik in hotmail en als op het web zit geen link meer openen. Heb internet al bekeken, maar zie geen passende poplossing. Wie kan mij helpen.
  4. Ik krijg van iemand tekstbijlages via mail. Vroeger kon ik die gewoon altijd openen. Nu moet ik ze eerst opslaan, maar dat zal het probleem niet zijn!!!Ik kan gewoon sommige van die bestanden niet open krijgen niet met Internet Explorer of met Kladblok, Ja ik krijg ze wel open maar niet leesbaar. Er komt een scherm dat ik een conversieprogr, moet hebben....ik klik aan dat hij dat moet installeren, maar dat weigert mijn computer. Ik ben al 2 dagen aan het proberen....wie helpt me....Dank alvast.
  5. Ik kan een paar bestanden niet openen in Word 2003. Als ik bij eigenschappen aanklik "openen met Word" doet hij dat niet. Hij wil dit bestand openen met Microsoft Open xml Word. Ik moet dan een converter installeren en dat doet ie ook niet. Waarschijnlijk zijn deze documenten gemaakt in Windows 2007. Ik heb de updates nagekeken en die staan er allemaal bij. Weet iemand hoe ik probleem kan oplossen. Bij mapopties "bestandstypen" staat xml er wel bij, maar moet ik dit verwijderen???? Graag jullie hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.