Ga naar inhoud

HLE13

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door HLE13

  1. Maar met 3 X 380 + nulgeleider bedoel ik Je hebt 3 draden van 380 V 1 van 0V (nulgeleider) dit komt meestal voor in individuele huizen. Maar tussen de 3 draden van 380V en nulgeleider zit er telkens 230V dus op alle stopcontacten zit er 230V. maar dan zijn er sommige stopcontacten waarbij de eerste draad van 380V aangesloten is met nulgeleder tweede draad van 380V met nulgeleider en derde draad van 380V met nulgeleider. kun je dan niet op nulgeleider internet steken? Maar ik stap liefst af van draadloos internet. Niet goed voor de gezondheid
  2. Ik heb al 5 tal jaar draadloos internet. De router staat beneden maar boven heb ik geen internet. Ik heb wat gezocht naar oplossingen en kwam bij internet via stopcontact uit. -Maar we hebben 3 X 380V + nulgeleider (neuter) Dus de stopcontacten zullen allemaal op verschillende fasen staan. Gaat dat dan ook? want ze zijn allemaal aangesloten op nulgeleider of moet het ook op dezelfde fase zijn? -Nu heb ik belgacom ADSL GO moet ik dan veranderen van abonnement Ik zou misschien deze nemen => dLAN® 200 AVplus ... Productomschrijving ... devolo AG Is dat een goeie keuze?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.