Ga naar inhoud

Thunderace

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Thunderace's prestaties

  1. Na wikken en wegen, toch maar besloten om Vista erop te zetten. Nu wel de NL versie uiteraard. Ik wil graag een ieder bedanken voor het meedenken van dit probleem.
  2. Ik heb vandaag Windows Vista NL erop gezet. Heb geen zin om ruim 120,00 te betalen om hem via de winkel te laten nakijken. Het is nu alleen even zoeken naar de juiste programma's en updates.
  3. Moeilijke keuze. Ik ben nu met deze hulp bezig: Install Windows XP using USB Flash Disk/ Flash Drive - Step by Step Guide Mss kan ik dan wat meer, en anders zet ik er windows Vista NL er wel op, en als dat lukt.
  4. Kijk hier hebben we, hopelijk, wat aan. Ik ga hier vandaag eens naar kijken. Je hoort van me. UPDATE: (12.40u) Ik heb net in de BIOS bij SATA Mode van AHCI mode naar IDE mode gezet. Laptop gereset, en ... Tot mijn verbazing kom ik nu wel in de Windows XP Setup pagina. Ik kan dus kiezen op welke partitie ik XP wil installeren en op de FAT32 manier on NTFS manier Wat is nu wijsheid? Kan het kwaad als ik het nu ga installeren of raden jullie het af om de SATA Mode te switchen? Ik heb de Raid drivers hier vandaan gehaald: http://komku.blogspot.com/2008/12/acer-aspire-5735-5735z-windows-xp-and.html
  5. Heren/dames, zullen we het gezellig houden aub. Ik haal uit het verhaal dat het dus niet zal lukken om Windows XP SP3 erop zal kunnen installeren. Maar als ik het verhaal doorlees zou het alleen kunnen met Vista versie. Of via de winkel vragen om een recovery CD/DvD. En mss valt het binnen de garantie dat het via de winkel gereld kan worden. Ik weet nu voor me zelf dat ik er niet uitkom. Ik ben geen leek/noob, maar ik had de hoop dat er iemand zou zijn die me verder kon helpen.
  6. Ik heb XP op USB. Heb via F2 de boot op de USB gezet, maar krijg dan te zien: NO BOOTABLE PARTITON IN TABLE_
  7. Ja dat heb ik. Die gaat ook wel verder, krijg het standaard blauwe scherm en zie onderin dat ie documenten aan het laden is, maar ik kom niet in het scherm waar je kunt kiezen waar je XP op wilt installeren.
  8. Dat zie ik dus nergens. Ik kom weer om het eerste scherm uit van deze topic.
  9. Ok, done. Heb nu 1 schijf van 232 Gb. Geformatteerd naar NTFS. en aangegeven dat het de BOOT moet zijn. Kan nu systeem herstellen en proberen XP erop te zetten? Heb de laptop uitgezet en de XP cd erin gedaan. Weer kom ik bij het 1e scherm uit. De laatste regel voordat ik daar kom staat er WINDOWS WORDT OPGESTART
  10. Na veel zoekwerk, uiteindelijk kunnen vinden. Dit is wat ik te zien krijg: Na wat gepuzzel en instellingen kom ik uit op dit scherm: Er is een ongebruikt deel van 1 mb Een schijf PQSERVICE van 9,7Gib (Fat32) Een schijf ACER van 323 Gib (NTFS) Moet ik die fat schijf formatteren naar NTFS?
  11. ik ga dit sowieso proberen. Zal wel even zoeken worden omdat de laptop in het Frans staat. Maar met mijn eigen PC er naast moet het wel lukken hoop ik.
  12. Het probleem is, waar kan ik die chkdsk /f doen? of intypen? En wat doe ik met Download Gparted? Moet ik die als opstart boot doen, of in Vista openen?
  13. Heb 3 versies geprobeerd. CD versie en dvd versie, met en zonder applicaties.
  14. Ik kom idd niet tot keuze van een schijf. Ik zie alleen maar dat bestandjes aan het inladen is, maar daarna krijg ik het scherm.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.