Ga naar inhoud

mana_chico

Lid
  • Items

    25
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

mana_chico's prestaties

  1. het is blijkbaar een probleem bij geforce zelf, nog mensen hebben dit probleem. Wachten op een fix dus. Toch bedankt voor het antwoord!
  2. hoi, Windows vraagt plots om een smartcard te plaatsen. Ik heb deze instelling nooit ingeschakeld en ik kan het venster ook niet wegklikken. Opnieuw opstarten helpt ook niet. Hoe schakel ik dit uit? Ik heb een afbeelding toegevoegd ter verduidelijking. bedankt edit: het gebeurt telkens als ik mijn geforce stuurprogramma wil updaten.
  3. Heb een systeemherstel gedaan. Ik ben wel heel wat instellingen kwijt, maar helaas ging het niet anders. Alles werkt terug normaal, hopelijk voor altijd. Ik vond het toch maar raar...
  4. Hallo, een paar maand geleden installeerde ik windows 10, op wat problemen met de resolutie na werkte het meteen en ik was er zeer tevreden over. Maar sinds vandaag werkt mijn startknop niet meer. Als ik op start klikte, kreeg ik plots de melding: "Kritieke fout - Uw startmenu werkt niet. De volgende keer dat u zich aanmeldt zal worden geprobeerd dit te herstellen." Maar afmelden werkte niet. De foutmelding bleef komen. Na wat gegoogle heb ik de volgende oplossingen al geprobeerd: 1. Opstarten in veilige modus, daarna terug normaal opnieuw opstarten 2. met PowerShell: "sfc /scannow" en daarna "DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth" 3. windows apps opnieuw installeren met PowerShell: "Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}" Nu ik op start klik krijg ik geen foutmelding meer, maar er gebeurt gewoon niets meer. Geen foutmelding en ook geen startmenu. Is er nog iemand die dit probleem heeft en er een oplossing voor gevonden heeft? alvast bedankt
  5. Ja, dat is verwijderd. Als ik dat aanvink zijn de knoppen nog veel kleiner.
  6. Na wat problemen lijkt Windows 10 eindelijk te werken naar behoren, maar nog 1 vraagje: Ik zou de icoontjes op mijn startbalk wat groter willen maken, want nu zijn ze wel heel klein. Is dit mogelijk in Windows 10? Ik bedoel echt alleen de startbalk, de rest van mijn icoontjes zijn in orde. Alvast bedankt.
  7. Hoi, ik heb er een oplossing voor gevonden voor diegenen die hetzelfde probleem hebben: Je gaat naar configuratiescherm -> beeldscherm en dan klik je op 'aangepast schalingsniveau instellen'. Zet dat op 100%. Dit werkte bij mij en alles oogt nu terug scherp.
  8. Hoi, ik ben net geüpdate naar windows 10 en wat me meteen opviel is dat mijn bureaubladpictogrammen bijna mijn volledig scherm vullen, terwijl bij windows 8 ze maar de helft van het scherm vulden. De resolutie is dezelfde (1920x1080). Is er een manier om de plaats tussen de pictogrammen te verkleinen?
  9. Bedankt voor de reacties allemaal. Na wat googlewerk denk ik een oplossing gevonden te hebben. Normaal kreeg ik steeds de foutmelding "er is iets gebeurd". Wat ik gedaan heb is de het land/regio naar Engels (VS) gezet (configuratiescherm - > land/regio -> Beheer -> systeemlandinstelling wijzigen.. Nu is het wel gewoon aan het downloaden. Waarom het nu wel werkt, is me niet duidelijk, maar bij veel mensen werkte dit en bij mij dus ook. Ik laat nog weten of de installatie goed is verlopen.
  10. Ik klik gewoon op setup.exe op mijn usb-stick en dan vraagt die een licentiecode. Welk exebestand bedoel jij?
  11. Ja, ik heb windows 8.1 Pro (legaal). En noch via het windows icoon, noch via windows update kan ik al upgraden.
  12. Hoi, ik heb nog steeds geen melding gekregen dat ik kan updaten naar windows 10. Ik had mijn update al een lange tijd gereserveerd en ook het windows icoontje staat gewoon rechts onderaan. Ik heb het geprobeerd met de windows tool en de installatiedata op een usb stick gezet, maar wanneer ik de setup uitvoer, vraagt hij naar een productcode en mijn windows 8 productcode werkt niet. Veel kennissen en vrienden zijn al een tijdje probleemloos geüpdate naar windows 10, dus ik vind het raar dat het zo lang duurt bij mij. Moet ik gewoon meer geduld hebben, of is er iets misgelopen?
  13. Hallo, ik wou onlangs een wifi repeater instellen, maar drukte per ongeluk op de reset knop ipv de wps knop op de router. Sindsdien is het bereik van de router miniem geworden (je moet er bijna naast gaan zitten) terwijl we vroeger in heel het huis verbinding hadden. Ik heb de router al op een ander kanaal gezet (6), maar dat hielp niet. Zelfs draadloos printen lukt niet ook niet na herconfiguratie. Ik heb al veel geprobeerd, maar niets hielp. Moet ik de modem terug instellen? Of ligt het aan de router? Help mij Router: Eminent EM4551 Modems: Motorola / SBV5120E & Motorola / SBV6120E
  14. Ik heb hetzelfde probleem na de update naar Windows 8.1 Bureaublad ziet er plots heel onscherp uit. Pictogrammen zijn groter geworden. Resolutie staat nochtans op 1920x1080. Drivers opnieuw geïnstalleerd, windows update uitgevoerd. Niets hielp. Help - - - Updated - - - Dit loste alvast mijn resolutieprobleem op: http://www.askvg.com/fix-bold-blurry-or-hard-to-read-font-problem-in-windows-8-1/
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.