Ga naar inhoud

Hessel

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Hessel's prestaties

  1. Dit probleem is opgelost , en ik ben weer een stukje wijzer ! En ben erg blij met de hulp die jullie gegeven hebben Er zijn nog wel een paar andere hoofdbrekers waar ik mee bezig ben , zoals Macro's e.d. Wat voor mij echt een lastig hoofdstuk is , omdat dat helemaal nieuw is , en volgens mij een moeilijkheidsgraat hoger is dan deze vraag die nu opgelost is . Maar als ik er echt niet uit kom dan kijk ik eerst wel ff bij de open staande topics , en anders maak ik wel een nieuwe topic aan . Voor nu in ieder geval enorm bedankt voor jullie hulp !
  2. YES !!! geweldig ... bedankt ... ben er heel erg blij mee !!
  3. Hopelijk kan je hier wat mee . Rook schema 2022.xlsx
  4. Ik heb geen idee hoe ik een voorbeeld moet maken van een Exel pagina die zo groot is dat je moet scrollen , maar ik ga nog een poging wagen ! Hopelijk word het dan duidelijk !
  5. Ik ben nog niet zo bekent met hoe deze site werkt dus ik hoop dat je dit bedoelt Zo niet laat het ff weten !
  6. Ik heb een grafiek neergezet op mijn blad , en nu wil ik de namen onder aan de grafiek veranderen van 'reeks 1 , reeks 2 enz , naar Bijvoorbeeld Jan , Feb enz . Maar ik kan niet vinden waar en hoe ik dat kan doen . Kan iemand me daar mee verder helpen en/of heeft iemand een idee ?? Alvast bedankt voor je reactie ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.