Ga naar inhoud

Randy1986

Lid
  • Items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Randy1986's prestaties

  1. Bedankt, dit heeft het opgelost. Wel raar dat ik nooit problemen heb gehad en ik dit ineens voorhad, maar nu weet ik dus ook hoe dit op te lossen.
  2. Hier staat bij mij niets, ben ook nergens aangemeld hier (printscreen account) Als ik nu op 'aanmelden' klik krijg ik nog altijd dezelfde melding dat er al ander account is aangemeld. Als ik dan ga aanmelden met mijn privé microsoft account (waarmee ik inlog op de pc) dan zie ik wel dat er een one drive gekoppeld is maar kan dit nergens deleten. (printscreen screen 2)
  3. Hallo, Dit had ik op het internet ook al gelezen (stap had ik dus al gedaan), dus had ik daar de accounts weggedaan (zie printscreen) Maar dit helpt dus blijkbaar niet.. Daarom dat ik de melding ook zo raar vond, ik ben nergens ingelogd..
  4. Tot een week geleden ging dit wel, maar heb volledig herinstallatie moeten doen.. nu krijg ik dus deze melding, lijkt me dat er ergens iets fouts zit maar zou niet weten wat.
  5. Hallo, Ik kan via het werk mijn office pakket registeren en zo gratis office 365 hebben op mijn thuis pc via een microsoft account. Nu heb ik dit proberen aanmelden (in bvb excel) maar krijg volgende foutmelding (print 1) Iemand die weet hoe ik dit kan oplossen, al enkele zaken op het internet opgezocht maar ik krijg het maar niet in orde. Ook al ik bij de website van office.com ga zien zie ik dat bij apparaten mijn privé laptop niet gekoppeld is. Ik heb al proberen aanmelden (print 2) zowel links als rechts bovenaan. Momenteel heb ik dus een versie staan zonder licentie, terwijl het werk dit wel geeft.
  6. Ondertussen gevonden, was dus inderdaad voorwaardelijk opmaak maar zag de optie nergens. Wat gesukkeld maar ondertussen gevonden bij pictogramsessies.
  7. Is dit ook voor zo een button te maken als ik 1 zet dat die groen wordt. Want voorwaardelijke opmaak ken ik maar die zet alleen iets in kleur als iets aan voorwaarde voldoet, maar ik wil soort van knop..
  8. Ik heb vroeger eens een excelfile gehad waar iemand iets had gemaakt dat ik dan daar een 1 moest zetten dat dan een bolletje groen werd, standaard stond dit op rood. Dus 1 = groen bolletje 0 = bolletje Heb de file niet meer, maar heb dit nu nodig voor iets zelf te maken. Iemand die weet hoe ik dit maak?
  9. Hallo, Ik ben bezig een kaart te maken zoals enkele weken geleden met de berenjacht tijdens corona: https://knuffelberenjacht.be/ Heb nu enkele punten die ik aan het invoegen was via google maps - mijn locaties. Ik kan de kaart aanmaken maar als ik ga invoegen heb ik enkele beperkingen. - De maximale grootte van de file is soms te groot van de punten die ik ga inladen (via gpx files) ofwel teveel (had er 5500) - Ik gebruik daarvoor verschillende lagen, maar dit is ook beperkt. Weet er iemand een alternatief waarbij je wel veel punten kunt inladen (a.d.h.v. gpx) en op kaart tonen en delen? Ik zie dat de berenjacht er meer dan 20000 heeft en toch lukt dit hun, hoe komt dit? Bedankt
  10. Bekijk zeker nog eens voor het extra op te ruimen. Hierbij het txt bestand kprm-20200324192517.txt
  11. Dit heb ik nu: Laptop is nu wel al sneller, maar maak me zorgen over die C schuif...
  12. Die windows updaten opschonen zie ik wel nergens staan, het verwijderen van de rest had ik al gedaan. Hij staat nog steeds bij de mappen bij de C drive.
  13. Dit krijg ik, pas zoals je ziet kan ik daar niet opschonen. Maar van zodra ik de opruiming gedaan heb krijg ik een knop eronder voor op te schonen (maar als ik erop druk doet hij niets)
  14. Schuifomruiming had ik gedaan en was gelukt. Systeembestanden lukte niet.
  15. Hallo, Hierbij het txt bestand. Optie Systeembestanden opschonen heb ik geprobeerd maar hij opende niets. Dit heb ik dus niet kunnen uitvoeren/ Bedankt Fixlog.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.