Ga naar inhoud

Stijn126

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Stijn126's prestaties

  1. Dit mag afgesloten. Had al wat gezocht hoe dit te doen maar kan dit precies niet vinden.
  2. Beste, Mijn excuses: Het document bevat 24 tabladen Ik heb voor elk personeelslid zulk een document, 30 personeelsleden Wanneer ik bvb een formule dien aan te passen dien ik dus telkens: 1) elk document te openen 2) Via met wachtwoord beveiligde Macro, van elk tabblad beveiliging weg te halen Noot: het gaat om dermate belangrijke data dat: 1) Er geen geknoei in de formules mag gebeuren 2) Data niet individueel aangepast kan/mag worden Tot 2016 Kan je in VBA dit toevoegen: (Deze tekst verwijderd omdat het een formule bevatte - voor versies 2016 en vroeger - om de wachtwoordbeveiliging te omzeilen. Passer Werkt niet in mijn Excel:
  3. Ik heb een document gemaakt in Excel365. Dit is een Excel werkblad met Macro's. Daar dit vol berekeningen en formules zit moet je eerst een wachtwoord invullen alvorens een Macro wordt uitgevoerd. Daar er 30 personen moeten invullen vermijd ik zo dat ik om de haverklap formules moet herstellen. Het gaat om een document met meer dan 24 tabbladen. Daar ik jaarlijks en soms per maand zaken moet wijzigen (andere paramaters) moet ik dus ooit per document (30) meer dan 24 x een wachtwoord ingeven. Hoe kan ik dit in VBA ingeven dat alle wachtwoorden in één keer verdwijnen zodat ik aanpassingen kan doen. In de fora vind ik een oplossing doch slechts voor documenten van voor 2016.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.