Ga naar inhoud

Bart Van den Broeck

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Bart Van den Broeck's prestaties

  1. Bedankt JeanPaul, hier kan ik al een heel stuk met verder.
  2. SP overview backup.xlsm Zoals je gaat zien in 'Sheet1' heb ik al de onderdelen, die tot elk pakket behoren benoemt met 'False' en 'True' om onderscheid te maken wat waar bij hoort. Het is de bedoeling wanneer je in 'Selection tab' de pakketten en opties selecteert, dat er op de 'result' tab het resultaat komt van de gevraagde pakketten en hun opties.
  3. Hoi, Ik ben een tijdje bezig om via Excel een soort van overzicht te krijgen van een lijst met verschillende keuzes. Om het gemakkelijker uit te leggen, ik heb een tabblad met onderdelen die via een selectievakje dat wordt aangevinkt worden uitgefilterd op bepaalde criteria (onderdelen pakket Basis,plus en Complete). Via de tabelfilters kan ik dit nu manueel, maar ik wil graag op mijn hoofdblad de verschillende selectievakjes hebben die dan het uiteindelijke resultaat weergeven in een aparte tab. Weet iemand in welke richting ik moet gaan zoeken, of eventueel al iets van voorbeeld kan opmaken? Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.