Ga naar inhoud

Henk.

Lid
  • Items

    54
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Henk.'s prestaties

  1. Het is gelukt. Maar ik weet wat het is. Dit is namelijk een link naar het probleem. Bedankt allemaal voor jullie reacties en hulp.
  2. Ik begrijp het niet wat is dat voor programma en wat moet ik erin zetten?
  3. Gedaan, Maar het helpt niet...
  4. Nee hoe verwijder ik die dan? En ik probeerde hem te installeren zij hij: NSIS ERrror. Installer integrity check has failed. Common causes include incomplete download and damaged media. Contect the installer's author to obtain an new copy. More information at: hrrp://nsis.sf.net/NSIS_Error
  5. Heb ik geïnstalleerd... Kan het misschien iets anders zijn? Iets met hardware iets met software?
  6. De temperaturen die ik met real temp heb opgemeten zijn CPU: 29 en daarna 24, 31, 26 graden Als beeldscherm aansluiting gebruik ik DVI als ik het goed heb en ik kan hem niet op een ander scherm proberen want die heb ik niet. Zou je de link van de ATI driver willen geven?
  7. Ik las net op een ander forum. Dat het ook kan zijn dat mijn beeld zwart word maar de pc gewoon blijft draaien, doordat ik te weinig koelingpasta op de cpu had gedaan. En ik weet dat ik er idd echt weinig op heb gedaan. Een klein druppeltje van de bijgeleverde (grijze) pasta. Die bij de cpu koeler zat. Denken jullie dat dat het kan zijn?
  8. Maar kan het aan de driver liggen als mijn pc gewoon door draait, maar het beeld zwart word?
  9. Hoe installeer ik dat? Als ik het .exe bestand open installeert hij alleen de audio driver (pressies dezelfde die ik al had.)
  10. Jah dat is pressies hetzelfde als mijn schijfje daar heb ik alles van geïnstalleerd.
  11. Nee, ik heb een MB van MSI
  12. Hij is al up to date. Als ik de bios een tijd aan laat staan valt de pc niet uit. Het zal wel gewoon aan de drivers liggen. Met een scan van het programma "Driver Whiz" zegt hij dat ik 8 drivers missen 32 wel goed geïnstalleerd heb. Maar ik heb toch echt alle drivers van de bijgeleverde schijfjes geherinstalleerd. Met dat programma kan je ook alle niet geïnstalleerde drivers installeren maar dat kost weer 39 dollar. Weten jullie een makkelijkere manier om de goed drivers te vinden? (De pc is trouwens wel lekker snel bedankt voor de samenstelling Duidelijk )
  13. De tweede harde schijf heb ik gevonden ik moest hem nog formatteren. Ik heb de drivers van de grafische kaart geüpdate en het beeld valt nu niet meer uit. Virus scanners doen het ook ineens. Wat ik niet begrijp is dat modern warfare 2 af en toe uitvalt: (Disk Read Error) en (Error: Couldn't load image '~litte_bird_body_spc-rgb&lit~c9c11d78') Ik heb ook een probramma gedownload die kijkt of al je drivers up to date zijn en die zegt dat er nog 8 niet up to date zijn maar ik heb echt geen idee hoe ik die up to date zou moeten maken. ( Ik heb alle drivers al geïnstalleerd)
  14. Ik zal het eens proberen de driver van de grafische kaart dus opnieuw installeren? en wat moet ik dan voor driver downloaden?
  15. Jah, volgens mij wel. Bij het mb zat een schijfje die heb ik allemaal geïnstalleerd. en bij de grafische kaart zat er ook een die heb ik ook geïnstalleerd. Ik heb af en toe ook dat het beeldscherm een bepaalde kleur word en een harde zoem hoor dan staat hij ineen keer helemaal vast. Hij kan trouwens ook een van de hd's niet vinden (hij zag hem wel in de bios) Virus scanners kan hij ook niet instaleren. En bij mw2 geeft hij Disk reak errror.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.