Ga naar inhoud

L&D

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

L&D's prestaties

  1. Even updaten. Het lukt nog steeds niet om de aangemaakte mappenstructuur te synchroniseren, maar volgende lukt wel. Als ik op pc 2 (waar het dus niet aangemaakt wordt) handmatig mappen aanmaak en ik klik dan op verzenden/ontvangen, komen wel alle mails die via pc 1 in die map gezet zijn in de handmatig aangemaakte map... Ik snap er dus niks van, maar 't is wel een heel omslachtige procedure om alle mappen die ik aangemaakt heb op pc 1 handmatig ook nog eens aan te maken op pc 2 🤷‍♀️ Iemand een andere oplossing?
  2. Ik heb op 2 pc's microsoft office professional plus 2016 staan. De ene is mijn laptop, de andere die van mijn man. Op beide pc's ontvangen we in outlook de mailberichten gericht aan een gezamenlijk mailadres. Ik heb onlangs via mijn laptop in de inbox submappen gemaakt en de mails versleept. Bv. Algemene inbox facturen facturen betaald Op de webmail zie ik deze mappenstructuur ook, enkel op de pc van mijn man komt deze niet terug. De mails die ik versleep naar bv. facturen betaald zijn niet meer te vinden in de outlook van mijn man. Zet ik de mail via mijn laptop terug gewoon naar het postvak in, komt de mail ook terug in het postvak in bij mijn man. Iemand een idee welke instelling niet correct staat? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.