Ga naar inhoud

Thijs80

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Thijs80

  1. Hij doet het! Heb een andere usb gekocht en die pakt ie wel. iedereen bedankt voor reactie en meedenken!
  2. Dat dacht ik al. Bedankt voor je reactie.
  3. Ik heb een laptop waar Windows 11 op draait, maar dan kan je nog wel Windows 10 Media Creation Tool maken?
  4. Dan heb ik dat over het hoofd gezien. Het is een zelf samengestelde pc. moederboard: asus z370-a (draait op nieuwste versie bios 3004) De pc is 5 jaar oud.
  5. Klopt daar staat inderdaad de pcie sata en auto. Die heb ik op pcie gezet dacht misschien pakt ie dan wel. Maar misschien zie ik het niet bij sata information maar is wel gewoon aanwezig. Heb nu ook al 4x ge probeer met usb te starten maar lukt nog niet haha toch hoop houden🙈 blijft nu trouwens wel balkje knipperen gaat niet weg. Maar gebeurt verder niks. mijn moederbord heeft geen ander slot voor m.2 toch bedankt dat je mee denkt!
  6. Ik kan alleen zo ff foto plaatsen, heb straks nacht dienst.
  7. Echt top dat jullie zo mee denken! er staat nog wel een vinkje bij enable raid mode ssd heb ik nieuw gekocht
  8. Fijn dat je mee denkt! Foto a is van mij daar staat inderdaad Samsung niet tussen. Ook niet bij bios, waar wel sata boven staat :s klopt links boven knippers paar keer een wit balkje daarna is het weg.
  9. Helaas mijn scherm blijft zwart. Staat zeker dik half uur al zo. Ook heb ik andere usb poort gebruikt. Dat maakt ook niks uit. Op Google staat er wel dat je wat dingen moet aanpassen in je bios. Maar wat precies weet ik niet.
  10. Ja heb ik gemaakt en alle mappen staan erin net zoals in de foto. Oké, dan wacht ik nog even.
  11. Moet er niet iets uit of aangezet worden in de bios?
  12. Als ik die selecteer en op enter druk, krijg ik zwart scherm en gebeurt verder niks.
  13. Het is raar maar kan geen foto plaatsen, krijg steeds een fout. ik krijg de usb er niet tussen, ik heb staan: _______________________________________ uefi: specificSTORAGE device 0009, partition1 (30000MB) specificSTORAGE device 0009 (30000MB) enter setup _______________________________________ is dat raar?
  14. Klopt de wd green is m.2 zelfde als de Samsung 980. Wat mij nog wel is opgevallen is gister. De wd green is ssd sata en Samsung 980 nvme, kan het daarom zijn dat ik het niet zie. Zie Samsung 980 wel bij raid staan
  15. Oké dat is niet erg. Vind het al top dat je even voor mij wilt kijken.
  16. Ik had een wd green daar waren alle problemen mee zag ik op Google. nu het volgende. ik heb ssd van Samsung 980 maar zie nog niks in bios staan en heb op usb creationtool voor Windows erop gezet, maar krijg ook niks te zien in bios alles bij langs gelopen kom er niet uit. Kan iemand mij helpen.
  17. Bedankt voor je reactie. Was ik al bang voor. Ik weet niet meer welk type ssd ik heb😬 garantie is over dus zal opzoek naar een nieuwe
  18. Hallo, M’n pc start alleen op in bios. En dan valt mij iets op ssd. Daar staat nu SanDisk Milpitas 0.0gb (ssd) op m’n ssd stond alleen Windows erop. volgens mij is dit gebeurt na Windows update (bijwerken en afsluiten) kan ik dit oplossen? Of is ssd kaart kapot en moet er een nieuwe erin? alvast bedankt. groet Thijs
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.