Ga naar inhoud

snicker

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

snicker's prestaties

  1. Ik kan niet op ja drukken omdat ik geen beheerder ben...
  2. https://www.hp.com/be-nl/products/desktops/product-details/2101453034
  3. Lukt jammer genoeg niet...ik denk dat herinstalleren de enigste oplossing is...
  4. Ik heb nog maa net mijn hp gekocht en daar ik niet meer kan aanmelden als beheerder wil ik dus een nieuwe installatie doen van windwos 11. Ik heb het volgende toestel gekocht: https://www.hp.com/be-nl/products/desktops/product-details/2101453034 De windows 11 was pre-installed en heb dus geen key ofzo erbij gekregen. Nog heb ik de volgende toestellen die miss zoals ik al hier en daar kan lezen nodig kan hebben: Asus laptop met windows 11. USB stick van 32 gig. Externe harde schijf van 3 TB. Hoe pak ik dit het best aan zodat ik terug beheerder ben van mijn hp Win11?
  5. Klopt is enkel inkomend HDMI.
  6. De 3 hdmi is dus enkel uit poorten jammergenoeg... Dus ik denk dat mijn enige optie is via een adaptor via de usb types naar hdmi?
  7. Als ik met laptop opstart, moet ik nooit niets ingeven....kon dit allemaal vroeger netjes uitschakelen. Dit is wat ik zie bij accounts op mijn Hp pc:
  8. Op mijn laptop, waar win 11 ook opstaat, als ik naar Accounts ga in instellingen en dan naar Familie, zie ik onder uw familie mijn foto met beheerder, organisator erbij. Kan ik het op 1 of ander manier niet achterhalen wat wachtwoord is via laptop? Want daar ben ik blijkbaar wel ingelogd als beheerder als ik het goed heb?
  9. Ik heb deze hp nog maar een maand dus heb ik besloten om een nieuwe install te doen. Dan begin ik met schone lei veronderstel ik en dus een splinternieuw acount voor beheerder? Ik heb op de site van microsoft het mediacreationtool.exe gedownload en op usb gezet, was ongeveer 9gb. Hoe ga ik nu best verder met mijn usb? Hoe gaat het verder met mijn licentie in te voeren of produkt key? Ik heb deze nog nergens niet direct terug gevonden...
  10. Ik heb blijkbaar geen HDMI out.... Kan ik dit op geen enkele manier omzeilen? Zo raar:
  11. Nu heb ik dus onlangs een AIO pc gekocht van HP. Vroeger kon ik via mijn hdmi van de laptop het beeld en geluid doorsturen met HDMI kabel naar mijn receiver en dan met HDMI kabel naar mijn tv. Nu gebruik ik dus mijn nieuwe AIO HP met HDMI met dezelfde kabel terug naar receiver naar mijn tv, maar mijn HP geeft geen uitgaand HDMI signaal naar mijn versterker. Hoe zou dit komen? In de afbeelding zie je hoe ik vroeger kon switchen als ik recht onder op mijn speaker duwde en dus kon kiezen voor mijn laptop speakers (Realtek High Definition Audio) en dan via mijn hdmi kabel naar mijn versterker van Pioneer de VSX-922?
  12. Alvast bedankt om mij te proberen te helpen. Nu vraag ik mij af, wat of waar is het fout gegaan? Win11 stond reeds geinstalleerd op mijn HP ENVY All-in-One pc 32-a0000 desktop-pc serie. Ik moest enkel wat stappen doornemen, maar als ik eerlijk ben weet ik niet meer of ik een specifiek acount heb aangemaakt als beheerder.
  13. Ik heb sinds een maand een nieuwe hp pc all in one. Ik kan maar niet inloggen als beheerder. Op de foto in bijlage, kan ik enkel op nee drukken en kan ik dus geen wijzigingen aanbrengen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.