Ga naar inhoud

mocki

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mocki

  1. Hoi Stegisoft, waarder \je reacties zeer maar helaas, nee, met rechter muis knop geklikt maar "alleen lezen" is niet aangevinkt. Ik ben zo zachtjes aan radeloos. Gr, Co
  2. Hallo Stegisoft, als ik knip (of kopie maak) en op DVD wil plakken krijg ik de melding: en plakken gaat dus niet. Wat moet ik doen? Gr, Co 101120 Bestanden kopieéren en plakken op DVD.docx
  3. Dus u zegt als ik dit audi/video bestand van mijn harddisk zou selecteren en kopieeren en (via Deze Computer) zou plakken op de dvd+rw dan zou deze gewoon bewerkbaar zijn. Moet je dan niet branden om bestand op DVD te krijgen? Ik krijg dan de melding dat deze bestanden gereed zijn om op DVD gebrand te worden. Ik waardeer trouwens je snelle reactie zeer.
  4. Wat is dan precies het verschil tussen branden en plakken? Sorry maar ik ben een absolute leek op dit gebied. Kan het zijn dat mijn brander dan automatsich ingestedl staat op branden en niet de keus geeft om te plakken?
  5. Bestanden (in dit geval video bestanden, AVI of MPEG) die ik van mijn PC kopieer naar CD of DVD (ligt aan grootte bestand) worden op die CD of DVD worden automatisch beveiligd als "alleen lezen" bestanden, terwijl deze op de PC absoluut geen "alleen lezen " bestanden zijn. Op PC kan ik genoemde knippen plakken wijzigen etc. maar zodra op CD+/-RW of DVD+/-RW gebrand kan ik deze alleen afspelen en niet meer wijzigen.
  6. Als ik op mijn PC video bestanden naar CD of DVD (maakt niet uit welke d.w.z. + of - R of RW) worden deze automatisch "alleen lezen" zodat deze niet meer bewerkt kunnen worden. Heb ik voorheen nooit gehad en op mijn laptop doet zich dit probleem met deze zelfde bestanden niet voor. Wat kan hier de oorzaak van zijn en hoe kan ik dit oplossen?
  7. Bedankt alvast voor je snelle reactie maar ik hoop dat er mensen zijn die me verder kunnen helpen voor het aanmaken van een neiuwe locale gebruiker. Hoe kan je dit doen? Ik heb geen idee.
  8. Ik heb PC die draait onder WinXp Home en dmv LAN kabel aangesloten op router (KPN) en HP printer via USB op deze computer. Voor mijn werk een HP laptop met Microsoft Windows Xp Professional Ik wil nu via laptop ook kunnen printen via draadloos netwerk (Internet etc. werkt allemaal prima) dus printer delen. Heb op PC aangegeven dat printer gedeeld moet worden (via Pinters en Faxapparaten) maar wat ik ook doe ik krijg printer niet te zien als ik Printer toevoegen uitvoer op mijn laptop. Heb exact dezelfde naam ingevoerd als op PC. Firewall op laptop is uitgeschakeld. Wie kan mij raad geven (Ben leek op dit gebied) Gr, Co
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.