Ga naar inhoud

Psyy

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Psyy's prestaties

  1. Het probleem is gevonden. Het scherm werkte perfect op mijn laptop via de KVM switch waardoor ik het probleem niet zocht op het scherm (wat normaal leek). Echter heb ik een oud scherm aangesloten op dezelfde bekabeling van het defecte scherm en dit scherm werkte onmiddellijk. Dus nu zat ik met een scherm die niet wou connecteren op mijn computer maar wel op een andere computer. Op een of andere manier heeft mijn scherm zichtzelf correct gemaakt op mijn computer... nog nooit gezien. Ik heb via CCleaner mijn register gecleaned en een reboot uitgevoerd. Na de register clear en reboot kon ik het scherm terug aanvinken in de NVidea software, en bam, opgelost. Ik hoop dat deze informatie handig is voor iemand anders in mijn situatie. Psyy.
  2. Hallo, ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met een raar probleem. Mijn 2de scherm wil niet meer werken via mijn computer, als ik de specifieke display aansluit via laptop werkt deze perfect. Dus scherm is het probleem niet, display kabel ook niet en GPU is het probleem ook niet want ik heb deze reeds vervangen omdat ik dacht dat GPU het probleem was. Ik had een RTX 2080 en deze is vervangen met een RTX 3080, maar het probleem blijft. Absurd. Mijn volledige opzet: Motherboard = Gigabyte Z390 Aorus Ultra-CF (bios version F10) CPU = Intel Core i7 9700K 3.6GHz Memory = Corsair DDR4-3200 8GB x 2 (XMP 2.0 active, slot 2 & 4) GPU = NVidia GeForce RTX 2080 & 3080 (version 531.29) Screens = Asus VG248QE x 2 (both connected through Displayport, both running 144Hz) KVM switch = https://www.amazon.de/-/nl/dp/B0B5G6RC8X?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details Keyboard = Corair K68 Mouse = Logitech Pro X Superlight (version 25.1.18) OS = Windows 10 version 22H2 19045.2728 Wat kan veroorzaken dat een 2de display geen video meer door krijgt? Moederbord? Windows issue? Het scherm is zichtbaar in de Windows settings, maar kan niet aangeduid worden om iets aan te passen. Via de software van NVidia kan ik het scherm ook zien maar ik kan geen checkmark zetten, en als ik dit toch probeer loopt de computer vast voor 5min (echt raar). Iemand een idee wat dit probleem kan veroorzaken? Alvast bedankt, Psyy.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.