Ga naar inhoud

arbunas

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

arbunas's prestaties

  1. het lawaai is regelmatig te horen...het komt uit mijn pc desktop...pc is een jaar of 12 oud. op mijn tweede pc dekstop heb...op die andere draait linux en die maakt nooit zo een luide lawaai !!!!...ik denk dat windows ( en de daarbijhorende programma's ...en reken daar maar volgens mij die internet-security bij) erg zwaar cpu belastend is !!!!
  2. een minuut of 10 geleden maakte mijn pc opeens veel lawaai...ik opende taakbeheer en kijk....op heden als ik hier zit dit te typen is het aantal firefoxprocessen 5...daarnet op het screenshotje te zien 8 dus. vreemd? of niet?
  3. SORRY IK GA NU OFFTOPIC....omdat ik nu dit krijg en ik geloof mijn ogen haast niet !!!!!! is kaspersky echt zo een nep internet security programma of heb ik hier een " nep" versie van firefox? af en toe blokkeert die kaspersky echt wel vaak iets..maar begrijp eens die moeilijke pc taal eens..vooral als je een pc-leek als ik ben 😞 ..je weet dan niet of je het moet blokkeren of wel..had dit niet met mijn vorige internet security programma..zoveel van die haast onbegrijpbare " download toestaan" of " download blokkeren"...ieder jaar verander ik eens van internet security programma..maar kaspersky zal ik nooit meer kopen..want met al het negatieve nieuws van pc malware,virussen,.... op tv...ben ik nogal op mijn ongemak..vandaar dat ik vlug offtopic ga..sorry hiervoor pchelpforum !!!!!
  4. firefox heb ik reeds verwijderd..eventjes testen met de portable versie die ik heb....tjeins de portable versie is " normaal"..dan firefox terug maar installeren....ongelooflijk !!!! alles is terug normaal..zelfs mijn bladwijzers heb ik terug !!!!!! zonder sync te hebben gebruiken !!!! hoe kan dit nu ?????????
  5. ben waterfox aan het uitproberen en inderdaad het probleem lijkt opgelost te zijn...dank u Leono !!!!!
  6. Beste helpforum..denk dat deze moeilijk op te lossen zal zijn..heb al internet gecheckt...maar een duidelijk oplossing...neen,niet gevonden. ik gebruik firefox en vele instellingen kan ik niet aanpassen of wijzigen. hierbij enkele screenshots...denk persoonlijk dat het probleem aan kaspersky intenet security ligt ...is toch ambetant..m'n koopt een beveiligingsprogramma..en m'n krijgt er in de plaats" ellende " bij !!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.