Ga naar inhoud

LAPPARTS

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door LAPPARTS

  1. Het is wel lastig te zeggen waar exact het probleem zit. Kans dat de batterij niet goed meer is, is groot. En als je hetzelfde uitvoert, maar dan zonder batterij erin?
  2. Reclame maken mag niet, excuses daarvoor, maar mijn punt is er zijn aanbieders waarbij de batterijen beter betaalbaar zijn. En ja het is dan inderdaad de afweging wel een nieuwe kopen of zonder batterij verder of toch een nieuwe laptop! Succes!
  3. Ga er maar vanuit dat er dan een probleem vanuit de batterij ontstaat hetgeen dus spanningsstoringen oplevert!
  4. Ja dan praten we over de laptop batterij. Heb je ook al geprobeerd hoe het gaat zonder batterij en dus alleen op de oplader werkend. Nog storing?
  5. Vaak betekent dit het probleem van een batterij! Spanningsprobleem trekt vaak op de touchpad e.d.
  6. Ok, levert de adapter nog wel stroom? Zit er bijv. een ledje op dat (nu) niet meer brandt? Of kan je het voltage van de adapter doormeten? Denk dat je aan een nieuwe adapter zit. Universeel is overigens niet de beste keuze!
  7. Hanne, Werkt de laptop nog wel op de lader? Zo ja, dan is batterij waarschijnlijk ''dood'' Succes! LAPPARTS PC Helpforum moderator bericht: Reclame is hier verboden.zie reglement
  8. De watts zijn wel goed alsmede het voltage 19Volt toch? De amperes blijven alleen achter. Mijn advies ga het ruilen of vraag je geld retour, want je bent niet goed voorgelicht ben ik bang.
  9. Nou dat fluiten is vaak al een voorbode voor dat er iets gaat komen. En dat is niet normaal hoor! Hebben ze je niets verteld in die shop dan over de amperes? Snap ik niet. Hoe lang is het geleden, kan je deze niet ruilen of terug doen? Klanten die bij ons komen, wordt dat altijd gevraagd welke amperes ze nu gebruiken. Je moet gewoon niet lichter gaan zitten. En 4,74A is ook gewoon een standaard adapter.
  10. De laptop heeft dan 4,74A nodig en krijgt nu minder via de adapter. Deze moet dan heel hard werken om te voldoen. Het kan een tijdje goedgaan, maar vroeg of laat, zal je adapter het begeven, waarschijnlijk doorbranden en dan hoop ik dat je geen schade aan de laptop oploopt. Wij verkopen dit soort gevallen niet! Geheid dat het misgaat, zxeker bij intensief gebruik. Wordt je adapter nu al niet extreem warm? Succes!
  11. Ok, je bedoelt dat de laptop bijv. 4,74A nodig heeft en je hebt een adapter met een output van 3,42A?
  12. Voltage gelijk houden en ampere mag wel iets hoger zijn; niet lager!! Succes!
  13. Hallo, Wat willen jullie weten over de opladers en evt. amperes. Kan jullie wel verder helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.