Ga naar inhoud

stbeton

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

stbeton's prestaties

  1. Hallo, Merci voor de hulp. De bedoeling is als de data is weggeschreven dat ik ze terug kan opvragen om enkele wijzigingen (indien nodig) aan te brenge Met vriendelijke groeten, Steven.
  2. Goedemorgen,Map1.xlsx Ik heb een probleempje. Ik zou graag data die op een werkblad staat wegschrijven naar een ander tabblad. Daarna het werkblad leegmaken; Opnieuw iets maken op dit werkblad en terug wegschrijven naar het ander tabblad. Graag zou ik ook de weggeschreven data terug ophalen om opnieuw te bewerken. Ik weet dat dit kan met een macro, maar mijn kennis gaat zo ver niet. Kan iemand mij helpen aub. Een voorbeeldje zit in bijlage. Merci. Steven
  3. Zeer wel bedankt. Werkt perfect. maar ik heb nog een bijkomend probleem. Als er in een bepaalde cel bijvoorbeeld het getal 1 staat, zou hij in een andere cel terug moeten beginnen tellen van 0. Ik heb het ietsje verduidelijkt in een voorbeeldexcel. Alvast bedankt.tellen tot 1200 (2) (1).xlsx
  4. tellen tot 1200 (1).xlsx Hallo, bedankt voor uw antwoord. Maar ik voor de duidelijk de file eens aangepast met een voorbeeld. Dit zou duidelijker moeten zijn. Alvast bedankt.
  5. Hallo, een vraagje? Ik heb een cel zit de formule voor het optellen van een reeks cellen. Dit is ok, maar eigenlijk zou bij het bekomen van het getal 1200 opnieuw van nul geteld worden. Zou dit op te lossen zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.