Ga naar inhoud

Hilde_36

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Hilde_36

  1. @porrelaar. Mijn excuses voor het late antwoord. Intussen is de vervelende melding op mijn pc verdwenen en dit dankzij jullie helpende hand. Bedankt.
  2. @porrelaar Bedankt om mij toe te voegen. 😊 Intussen heb ik vast gesteld dat er bij programma's en onderdelen wel een "MC Afee Scan Plus Security" staat. @p38cyq Bij de installatie van McAfee Removal Tool wordt weergegeven dat de "digitale handtekening" voor dat bestand niet kan gecontroleerd worden. digitale handtekening.docx
  3. Als ik op de link klik dan kom ik op deze pagina terecht. https://support.microsoft.com/nl-nl/windows/tips-voor-het-vrijmaken-van-schijfruimte-op-je-pc-4d97fc4a-0175-8d49-ac2f-bcf27de46d34#uninstall-change-program=windows-7 Moet ik alle stappen doorlopen?
  4. Ik heb voor de zekerheid gekeken maar er staat niets op van McAfee Security. Wel Avast.
  5. Hallo, Sinds enkele dagen krijg ik deze vervelende melding op mijn pc. Als ik op OK of het kruisje klik, gebeurt er niets. Het scherm blijft continue staan. Weet iemand wat er aan de hand is en hoe ik dit probleem kan oplossen op een windows 7 pc? Alvast bedankt voor de hulp. Groetjes, Hilde_36
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.