Ga naar inhoud

Dimitry.t

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Dimitry.t's prestaties

  1. Dus voor alle duidelijkheid, de apparaten die ik meeheb zijn : 1 Mijn eigen gsm (waar ik de mobiele data van uitschakel en en enkel gebruik maak van gratis wifi 2 Een reserve gsm waar ik een lokale simkaart insteek met onbeperkte date 3 Een tablet zonder simkaart. Dus het zou handig zijn als ik weet welke app ik op welk toestel moet installeren of aan welk toestel ik een wijziging moet aanbrengen. ps : allemaal van het merk Samsung, dus android... Alvast bedankt voor jullie hulp en oplossingen
  2. Hoi, ik heb eens een vraagje : Ik heb een Telenet abonnement met TV box. Nu telkens als ik op reis ga en ik probeer dan via "mijn Telenet TV" mijn opgenomen programma's te bekijken of gewoon "live" TV te kijken. Echter krijg ik dan constant de melding dat ik niets van bekijken vanwege "copywrit problemen". Telkens contacteer ik Telenet en zeggen ze dat ze mij gaan helpen en dat ze aan een oplossing werken, maar tegen dat ze zeggen dat het klaar is, is de vakantie voorbij en kan ik het niet testen.... Hoe kan ik dit omzeilen zodat ik op vakantie ook kan genieten van Telenet Tv en mijn (al dan niet opgenomen" programma's kan bekijken ??? Liefst een gratis en simpele oplossing ( ben beetke IT leek helaas....) Ter info, ik ga buiten Europa (Azië) en koop daar een lokale data simkaart en maak dan met mijn gsm een hotspot aan waar ik de tablet mee verbind en zo op de tablet kan kijken. Ik kijk alvast uit naar jullie oplossingen.
  3. Geen idee, zal ik eens moeten zoeken . Enige tips (voor een leek) waar en hoe ik die kan vinden aub ?
  4. Ps, ondertussen reeds contact gehad met Telenet, volgens hun ligt het probleem aan het feit dat ik de nieuwste modem (6) heb en nog met gratis powerlines werkte. Pods (maandelijkse huur te betalen) of de powerlines verwijderen zou moeten helpen. heb ze verwijderd en alles herstart (zelfs 5 min zonder stroom gezet) maar bracht helaas geen soelaas, probleem is er nog steeds. Via hotspot van echtgenote (Mobile Vikings) werkt alles perfect. Eens ik terug naar mijn eigen wifi of 4/5G ga, geeft de app aan dat alles toestellen losgekoppeld zijn. Ik heb ze nu eens allemaal verwijderd en geprobeerd via mijn eigen wifi terug te verbinden, maar lukt niet. Via de (Mobile Vikings) hotspot direct weer in orde .
  5. Hoi, ik heb verschillende ip wifi camera's om alles wat in net oog te houden. Nu had ik de laatste tijd veel problemen ermee en had de app (Yoosee) eraf gegooid. Iemand zei echter tegen mij dat ik ze terug moest installeren via een aangemaakte hotspot op mijn echtgenote haar gsm. En waarempel, het lukt en werkt perfect. Ik kan alle beelden bekijken op mijn gsm en de camera's bedienen. MAAR.... als ik de verbinding verbreek met de hotspot en overschakel naar de (huis)wifi of andere wifi of 4g of 5g (mobiele data) dan krijg ik de melding dat alle camera's "losgekoppeld" zijn en kan ik niets zien of bedienen. Schakel ik weer over naar de hotspot van mijn ecchtgenote, werkt alles weer perfect. Wie weet raad aub ? ps; ik heb telenet en ze hebben vorige maand nog een nieuwe modem komen hangen, de versie 6 of zoiets zei hij, de laatste nieuwe (een zwarte) Alvast allemaal bedankt en hopelijk hebben jullie een oplossing. Mvg Dimitry
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.