Ga naar inhoud

DeconIncked

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

DeconIncked's prestaties

  1. Hey sorry was dit volledig uit het oog verloren! Ik had het destijds ook geprobeerd met de CMOS jumper maar dat gaf geen ander resultaat. We hadden dan nog een andere computer op de zolder gevonden waarbij de update naar Windows 10 wel kon zonder BIOS update. Wou dat toch niet meer wagen om op die PC ook de BIOS kapot te krijgen 😅. Bedankt voor de antwoorden. Ik ga die PC laten voor wat het is denk ik, hij was toch al aan de minder bruikbare kant eigenlijk met zeer trage onderdelen. Toch nog eens bedankt voor de moeite!
  2. Hey Eddy bedankt voor je antwoord met foto! De batterij zat inderdaad onder de GPU. Heb hem er uit gehaald, 5 minuten gewacht en er terug in gestoken. Er is helaas niets veranderd. Toont nog altijd eerst het MEDION scherm en blijft daar op, tot ik op DELETE druk en dan heb ik weer het American Megatrends scherm. Daarna werkt geen enkele andere knop meer.
  3. Hallo! Ik wou voor de jonge zoon van een vriendin een oude computer (https://www.medion.com/nl/service/product-detail/10014165) upgraden naar windows 10 (van Windows 7), maar ik vermoed dat ik al meteen heb gefaald met de BIOS te proberen updaten. Toen ik het BIOS bestandje (het was een .exe) begon te installeren, herstarte de computer zich meteen en bleef vanaf dan vasthangen op het volgende scherm: (foto MedionF8BootMenu). Helaas weet ik niet meer exact waar het bestand vandaan kwam, maar ik had via een command in command prompt de naam van het moederbord gevonden (ik was een tutorial aan het volgen), en die dan opgezocht op Google voor een nieuwere BIOS versie. Er gebeurde op dat moment niets meer. De computer maakte nog wat geluid en ik dacht dat dat de harde schijf was die aan het lezen en schrijven was, maar na 40 minuten stond hij nog altijd op hetzelfde scherm en het geluid van de computer bleef zowat hetzelfde. Achteraf gezien was hij waarschijnlijk niets aan het doen en was het gewoon het geluid van de fans. Ik had toen besloten om hem eens opnieuw op te starten maar hij kwam terug op dat ene scherm. Alhoewel hij zegt om op F8 te drukken om naar BIOS setup te gaan, maakt het moederbord een tik geluid (indien ik F8 inhoud s het tik geluid ook constant), maar voor de rest gaat hij niet naar dat menu. Het enige dat ik nog kan doen is op DELETE duwen, en dan komt het volgende scherm tevoorschijn: (foto AmericanMegatrends). Spijtig genoeg net zoals het vorige scherm kan ik hier niet verder. Heb ik perongeluk het moederbord gebrickt? Ik ken eigenlijk heel weinig van computeronderdelen en en ik ben bang dat ik het al meteen stuk heb gemaakt 😟 Ik had gelezen dat het eventueel kon helpen om de CMOS te resetten, maar ik vind werkelijk waar nergens op het moederbord een pilbatterijtje terug en ik twijfel sterk of dit uberhaupt in deze situatie zou helpen? Ik hoor graag wat jullie eventueel weten en welke stappen ik het beste neem. Ter context: ik wou de computer upgraden naar Windows 10 omdat Steam komt te vervallen op Windows 7, en hij zou graag Euro Truck Simulator 2 willen spelen via Steam. Ik had een artikel gevonden dat ik eerst de BIOS enzovoort moet upgraden vooraleer ik windows 10 kan installeren (https://www.zdnet.com/article/heres-how-you-can-still-get-a-free-windows-10-upgrade/). Dat was stap 1 en daar ben ik nu dus spijtig genoeg gestrand. De computer is momenteel niet meer bruikbaar aangezien hij niet verder komt dan de hierboven getoonde schermen. Alvast bedankt ❤️ DeconIncked
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.