Ga naar inhoud

bakero

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

bakero's prestaties

  1. De computer geeft het bericht dat de installatie is mislukt en dat deze geprobeerd wordt om ongedaan te worden gemaakt, hij geeft geen foutcode. Dit duurt vervolgens heel erg lang. Ik heb de computer tussentijds niet uitgeschakeld, pas nadat de nadat alles klaar was. Zijn er verder nog dingen die ik kan doen, welke niet illegaal zijn? Bedankt voor jullie medewerking!
  2. Ik kreeg een foutmelding dat de installatie niet kon worden voltooid of was mislukt o.i.d. Vervolgens heb ik de computer uitgezet. Toen ik hem de volgende dag weer aanzette was het mis.
  3. Ik heb geprobeerd om een herstelpunt uit te voeren, maar dat werkte niet. In het kort komt het er op neer dat mijn netwerk/internet, printers, virusscanner en systeemherstel niet werken. Voordat de computer eerder genoemde gebreken kreeg heeft windows geprobeerd om service pack 2 te installeren, dit is echter niet gelukt. Nadat de computer opnieuw opstartte (de volgende dag) ontdekte ik de problemen. Mijn vraag is wat kan ik hier mogelijk aan doen? Alvast bedankt Bakero
  4. Hallo, Nadat mijn computer probleemloos werkte is nu opeens geen netwerkverbinding meer aanwezig. Tevens zijn de geinstalleerde printers niet meer aanwezig en zomaar verdwenen. Volgens de help-functie moet in de Services de Diagnostic Policy worden gestart, voor de printer de Spooler Functie. Er wordt bij Diagnostic Policy: "Fout 5: toegang geweigerd" aangegeven. Ik lees verschillende dingen op verschillende forums, maar de juiste oplossing is me niet duidelijk. De microsoft site geeft alleen een engelstalige oplossing waarbij alle sleutels in het register moeten worden veranderd, helaas lukt dit me niet omdat mijn windows-engels niet zo goed is. Weet iemand een oplossing?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.