Ga naar inhoud

Alexan

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Alexan's prestaties

  1. Ja! Moesten wel eerst weer virusscanner uitzetten. Maar het is gelukt! Staat niks meer op het bureaublad. Virusscanner ook meteen weer aangezet. Heel hartelijk dank voor alles. Bijzonder veel aan gehad.
  2. Ja. Het is gelukt. Dank dank dank! Fixlog.txt
  3. Dit is in ieder geval goed nieuws! Dank voor alles!
  4. Mijn logjes. Dank weer! Addition.txt FRST.txt
  5. Goedemorgen, Een logje met Farbar maken wil niet lukken. Toestemming wordt geblokkeerd. Waarschijnlijk door de virusscanner? Groetjes
  6. Ik zie trouwens dat er per ongeluk staat dat ik me moest aanmelden bij die onbetrouwbare website, maar ik moest me afmelden van de bank. Dan nog had ik volgens mij helemaal niet naar die klantenservice moeten gaan.
  7. Ja ik denk ook dat het daar zit. Maar ben je dan gehackt of niet?
  8. Dank je! We gaan er zeker mee verder. Dit voelt zo fout! Bedankt voor alles.
  9. Mijn man heeft een tijdje met de politie gesproken. Ze kunnen nu niets doen, maar ze zeggen: je moet bij een telefoon specialistenzaak je telefoon laten scannen (ze hebben daar speciale middelen voor) en als dan blijkt dat je daadwerkelijk gehackt bent moet je aangifte doen.
  10. Mijn man gaat de politie bellen. Hij heeft op die datum een app gedownload waarmee je youtube kunt kijken in de auto. Gewoon leuk voor tijdens het laden. Hij heeft die app ook weer verwijderd want het bleek niet te werken.
  11. Ik ben over de 50, Ik heb de bank 3 keer gebeld. Vanmorgen nog een keer. Nummers gecontroleerd en vanuit de bank app gebeld. Ik zal de politie bellen
  12. Ik heb op advies van de bank gemaild naar dchxqeh.com. omdat ik me moest aanmelden En die hebben gereageerd. Met die twee websites links en die heb ik niet aangeklikt. De bank zegt dat dit vaker voorkomt en dat ik contact op kan nemen met de politie maar ze zeggen dat je het gewoon zelf gekocht hebt. Malwarebytes en ziggo zegt dat mobiel opgeruimd is. Ik zal nog even naar geschiedenis kijken enz. Toch politie bellen? Bank doet en beetje alsof je het zelf gedaan hebt.
  13. Dat zei de bank ook. Wat moet ik ermee? Hoe kom ik eraan en hoe voorkom ik dit?
  14. Ja malwarebytes ook op mobiel. Laten scannen en ziggo app. Creditcard heb ik via de bank. Bank zegt dchxqeh.com Dat kan al niet goed zijn natuurlijk. Heb hen gemaild en kreeg als antwoord van die website dat ik abonnementen op flirtymeetings.com en hothookup.net heb. Dat kan ook niet goed zijn. Ze zeggen dat ze het zullen stopzetten en het bedrag dollars retourneren... dat zal ook wel niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.