Ga naar inhoud

Wesley2017.

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Wesley2017.'s prestaties

  1. Nee ik kan niet verder nu, zodra ik de wifi instellingen heb gedaan kan ik niet verder, krijg dan een beeld met login met u Apple ID dus email en wachtwoord. ze zeggen dat je hem ook kan Jailbreaken dan gaan alle beveiligingen eraf, maar hoe moet dat en waar haal ik programma vandaan om te Jailbreaken.
  2. Hallo dank je wel tot zover, nu is de toegangscode eraf, nu willen wij verder gaan, dan geeft hij welke taal , wifi, maar dan vraagt hij om apple id en dat weten ze niet meer. verder kun je niets meer doen je moet dus eerst het apple id verwijderen als je verder wil. en als je dat niet meer weet kom je niet verder. maar je kan het met een programma verwijderen heb ik gehoord en gelezen , weet alleen niet hoe je dat doet.
  3. Ja dat is de bedoeling, mijn moeder is niet helemaal gezond van geest, en de ipad al tijden in de kast heeft gelegen. en niemand wist de inlogcode of wat ook.
  4. Hoi hoe kan ik het apple id verwijderen van de apple van mijn moeder.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.