Ga naar inhoud

Sandrijn

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Sandrijn

  1. Bedankt. Dit werkt helaas ook niet. Ik vond ergens diep bij de FAQ op de Kyocera site de default instelling. Die werkt! Ik heb met nieuwe wifi kunnen instellen. Bedankt voor je hulp!
  2. Dan geeft hij aan dat het een ongeldige inlog betreft: gebruikersnaam is niet bekend! Het is dus niet bij het invullen van de netwerkgegevens zelf, maar een extra stap ervoor waar het systeem met een soort van extra tussenstap om een gebruikersnaam en wachtwoord vraag om überhaupt iets in te kunnen vieren in het systeem. Ook bij andere systeemaanpssingen vraagt hij hierom.....Het lijkt dus een inlog om überhaupt toegang te krijgen tot het hele systeeminstellingenmenu.
  3. Helaas vraagt het systeem al naar een gebruikersnaam en wachtwoord voordat ik bij de wifi installatie ben. Ik kom dus niet zover in de installatiewizard om te wifi gegevens in te kunnen voeren. Iemand een idee hoe ik dit kan omzeilen? Misschien dus door een harde reset zodat het systeem deze gebruikersnaam en wachtwoord vergeet??
  4. Ik heb een nieuwe internetaanbieder en dus een nieuw wifiwachtwoord. Ik wil dit instellen op mijn Kyocera Ecosys M5526cdw printer, maar hij vraagt om een gebruikersnaam en wachtwoord als ik in systeeminstelling naar de netwerkinstellingen wil. Ik kan me niet herinneren dat ik hier ooit iets heb ingevuld. Hoe nu verder? Zou ik het systeem kunnen resetten zodat ik de printer opnieuw kan installeren en de nieuwe wifi gegevens kan invoeren?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.