Ga naar inhoud

jufingrid

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

jufingrid's prestaties

  1. Heb ik het zo goed en veilig gedaan? Ik vind dit wel spannend...
  2. Hai, dank voor je snelle reactie. Het gaat om Windows 10, ja laatste updates gehaald. En het gaat voornamelijk er om als ik een programma aanklik duurt het ( vrij) lang eer dit reageert. Zou het kunnen gaan om mijn ( zware) beveiliging van Kasparsky? Soms denk ik ook dat er een conflict is zou er twee beveiligingen kunnen draaien? Ik wacht met smart op je reactie, groetjes,Ingrid.
  3. Lieve lezer, ik heb een Lenovo thinkpad. i7, en heb daar al een ssd schijf inlaten zetten. Eerst dacht ik dat het aan de verbinding lag en ben dus nu bedraad met de lan kabel. Maar alles duurt even lang. Wat kan ik nog proberen? ik durf niet als een gekkie te schonen , daar heb ik slechte ervaringen mee. Waar ga ik beginnen? C cleaner? Programma crystal disk zegt dat alles in orde is. Wie kan mij helpen? Groetjes,Ingrid.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.