Ga naar inhoud

Bierton

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Bierton's prestaties

  1. Hallo, Ik wil misschien een Core I7 systeem gaan bouwen, maar ik vraag me af welke software nou proviteerd van deze cpu? Heeft het wel zin? Ik draai nu WIN7 op de volgende configuratie en het mag eigenlijk wel wat sneller. Intel core2duo E6300 2GB DDR2 800 MHz 2X500 GB sata2 raid mirror. Dat was volgens mij wel het belangrijkste. B.v.d. Hans
  2. Hallo, Ik zit met een probleem. Ik heb een 21,5" en een 22" scherm om een groter werk oppervlak te krijgen, maar ik krijg de resolutie niet mooi ingesteld zodat ik er prettig mee kan werken. Bij de ene instelling is het linker scherm niet goed en bij de andere instelling is het rechter scherm niet goed. Ik vraag me nu af, kan het überhaupt wel, een 21,5" en een 22" naast elkaar? Moeten beide schermen niet of 21,5 of 22" zijn? Ik heb al allerlei instellingen geprobeerd, maar niets help. Wie kan me verder helpen? Alvast bedankt. Hans.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.