Ga naar inhoud

willem269

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door willem269

  1. Ik heb dit gedaan maar zonder resultaat. Nu mail ik foto's die ik wil plaatsen naar mezelf in Hotmail, pik ze op een andere computer op en plaats ze. Het gekke blijft natuurlijk dat ik wel berichten kan plaatsen maar zo gauw er een foto aan gehangen wordt, de fout optreedt.
  2. Ik heb het over Caravaners Forum ? Index page En ik moet erbij zeggen, op een andere computer in huis lukt het wel. Maar de foto's staan op de computer waar het dus niet meer werkt.
  3. Hallo, sinds jaaar en dag ben ik actief op een forum waar je bij je bericht ook een foto kunt plaatsen. Tot voor kort kon ik dat ook. Nu krijg ik de melding: 'u moet inloggen alvorens een antwoord te plaatsen'. En dat terwijl ik ingelogd ben. Bij het plaatsen van een bericht zonder foto komt deze melding niet. Iemand enig idee?
  4. Hallo, Er staat dat het bedoeld is voor Windows XP, wij draaien Vista. Dit maakt niet uit?
  5. Oké, dedownlaod en gedraaid. Geen resultaat. Verdere tips? ---------- Post toegevoegd om 16:49 ---------- Vorige post was om 16:46 ---------- Oké, gedownload en gedraaid. Geen resultaat. Verdere tips?
  6. Hallo, Ik heb ooit een Roxio programma op mijn PC gehad en dat is verwijderd, doch nu krijg ik elke keer bij het opstarten van de PC de volgende foutmelding: Het stuurprogramma wordt geblokkeerd omdat het incompatibel is. Er is een stuurprogramma geinstalleerd dat stabiliteitsproblemen in het systeem veroorzaakt. Dit stuurprogramma wordt uitgeschakeld. Neem contact op met de fabrikant van het stuurprogramma voor een update die compatibel is met deze versie van Windows. Assistent voor programmacompatibiliteit. Controleer online of oplossingen beschikbaar zijn op de Microsoft website...... Stuurprogramma CD Recording Software. Uitgever: Roxio, Inc. Lokatie: Niet beschikbaar. En dit hele verhaal komt daarna nog 2 maal terug! Hoe raak ik dit kwijt?
  7. Het gaat om pure hardware support en dit is wat ze melden: The Next Business Day OnSite Support (Office Hours only) is an ultimative answer on every kind of hardware related issues. The Next Business Day OnSite Support (Office Hours only) offers and grants a fast and comfortable solution through a visit of an On Site Technician every workday till 17:00. You can keep your hardware protected starting 17 cents/day while the cheapest PC component cost approx. 30 €.
  8. Hallo, Onze Dell Inspiron 1525 is drie jaar oud. Nu mailt Dell ons of we support willen bijkopen, 1 jaar voor 90, 2 jaar voor 120 euro. Heeft iemand ervaring, een tip, idee, suggestie. Heeft het zin of is het onzin?
  9. Hallo, we hebben een Acer Aspire 1690 waarvan de grafische kaart het begeven heeft. Nu schijnt er een compleet nieuw moederbord in te moeten. De kaart begaf het overigens binnen twee jaar na aanschaf (ja, de laptop ligt al een poosje stil) en nu gaat het verhaaal dat Acer er om bekend staat dat de grafische kaarten binnen die tijd kapot gaan. Een nieuw moederbord laten plaatsen kost circa 150 euro. Dus een paar vragen. Is de laptop die 150 euro waard en heeft iemand meer gehoord over het verhaal over de grafische kaarten van Acer? Groet, Willem
  10. Hallo, Ik verblijf momenteel in Australië en heb hier een prepaid telefoon die verbinding maakt met het internet. Nu het probleem: mijn brouser (Internet Explorer) zegt dat hij de pagina's niet kan openen. Ook kan ik mijn email niet binnenhalen of verzenden, omdat die standaard naar een WLAN zoekt en niet naar mijn PAN (Bluetooth) verbinding. Hoe los ik het e.e.a. op?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.