Ga naar inhoud

jpdt

Lid
 • Aantal items

  43
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Het is dus niet zo dat wanneer de proefversie van" Mac Afee " verloop de beveiliging door deze van " Windows Defender " wordt overgenomen en deze voldoende is . Alles staat hier wel aangevinkt alsook de vermelding " uw apparaat wordt beveiligd " ! !!!
 2. Ik heb een kleine maand geleden een nieuwe laptop moeten aanschaffen . Origineel is de proefversie van de virusscanner Mac Afee geinstalleerd voor één maand er op geinstalleerd evenals Windows Defender . De proefversie van Mac Afee verloop binnen 5 dagen en ik krijg steeds de vraag een betalende versie aan te schaffen . ( zie knipsels ) 1 )Is dit nodig of biedt Windows Defender voldoende veiligheid ? Op mijn vorige laptop was de gratis versie van AVG geinstalleerd aangevuld met een aangekochte licentie "AVG PC TUNE UP" geldig voor 2 jaar vanaf 19/05/2017 , dus .. normaal nog
 3. Is er een van 232 GB waarvan heden nog 187 beschikbaar . Of het tweede gedeelte onbruikbaar is weet ik niet !
 4. Dit is waarschijnlijk de externe die toen nog verbonden was samen met een SD kaartje. Klopt , heb vorig jaar van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een gratis upgrade te doen naar Win 10. Gebruik laptop voornamelijk voor internet en mail , bijna géén films , géén grote opslag van bestanden , foto's . Ben nogal een prijsbewuste consument maar misschien is een nieuwe laptop toch een must !
 5. Hopelijk is het dit ? http://speccy.piriform.com/results/QoPR2tFt2WrONV7hikUluOB
 6. Sorry, er is een probleem Je hebt geen rechten om dit item te bekijken. Foutcode: 2F173/H Kan de bijlage soms al helpen ?
 7. We praten hier over een Laptop HP PAVILLION 1290 EB aangekocht begin 2012. Ik tracht enkel maar via de gewaardeerde kennis van dit forum te weten te komen of het nog aan te raden is rekening houdende met kosten/baten etc.. , in mijn laptop een andere schijf te ( laten ) steken , én of het eventueel niet mogelijk zou zijn mogelijk dit zelf te doen .
 8. Wat betekent dit nu ? Voor het ogenblik werkt het nog behoorlijk maar de doodstrijd is wellicht begonnen en de HDD wellicht aan het sterven . Zoals reeds gezegd wordt dagelijks een back up gemaakt van mijn bestanden . Kan ik nog andere voorzorgen nemen ? Wat zijn de eventuele oplossingen . Nieuwe plaatsen , welke , kan ik dit zelf of is het beter de laptop te vervangen ? Is HDD soms nog te redden nu deze nog werkt .
 9. Normaal wordt er dagelijks van mijn bestanden een back up gemaakt van mijn bestanden op externe HD staat zo ingesteld en zal dan wel gebeuren zeker ? Back up.docx
 10. Heeft een tijdje geduurd maar is gelukt . In bijlage de resultaten van de scan . Al bedankt . HD TUNE 130817.docx
 11. Krijg daarna volgend bericht !! Het is niet nodig dit station te scannen . Op dit station zijn géén fouten gevonden
 12. Uitgevoerd . Krijg na 31 % van de scan volgend bericht : Verification 31 % completed. Windows Resources Protection could not perform the requested operation . Maar ...... bijkomende info . Sinds enige tijd krijg ik op mijn HP laptop bij het opstarten steeds een foutcodes – harddisk drive error 301 – . Het is hetzelfde error zoals weergegeven op bijgaande link : https://www.youtube.com/watch?v=0klRDJIqq68 De Pc startte ik sinds het probleem steeds op via de “ enter “ toets en deze werkte goed .... maar nu krijg ik blijkbaar méér en méér problemen , trager
 13. Aan/uit knop = niets ; Alt + F4 = niets ; CTRL +ALT+DEL + aan/uit knop rechts onderaan = niets. ????
 14. Géén afsluitmenuutje ! Heb tweede mogelijkheid ook al meermaals geprobeerd en helpt niet . Heb nu zelf via bijgaande PDF zelf een snelkoppeling " afsluitknop " op bureaublad gemaakt en dit werkt wel ... maar de windows aan/uit knop geeft geen reactie ! W017-windows-10-zelf-een-afsluitknop-maken-in-windows-10-of-7-of-8.pdf
 15. Ik kan de PC niet ( meer ) afsluiten door te klippen op de aan/uit knop links onderaan boven het windowsicoontje . Deze knop reageert totaal niet meer . Wat kan de reden zijn ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...