Ga naar inhoud

huybrechts

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

huybrechts's prestaties

  1. Hallo, Heb me in het begin misschien slecht uitgedrukt. Is een Laptop van Medion en het is het toetsenbord van de laptop(ingebouwd) zelf dat vastloopt. Kan er misschien een extern aanhangen?
  2. Hallo, Is dat zo dat het toetsenbord het opgeeft? Bestaat er een mannier om te ontdekken dat het wel degelijk het toetsenbord is dat stuk is . Zal er dan een extern moeten aanhangen zekers. Alvast bedankt
  3. Hallo, Ik zit met het volgende probleem dat zich de laatste 3 maanden aan het voordoen is wanneer ik een document aan het maken ben in bv Word, of ik ben aan het surfen en lees bv de krant via het internet blokeert na een tijd op een geven ongenblik mijn toetsenbord. Ik kan er géén tijdstip ol plakken. Er zijn dagen dat er niets gebeurd en er zijn momenten dat het na een kwartie plaats vind. PC terug opstarten en alles werkt terug normaal. Met de muisaanwijzer kan ik alles nog aanklikken of selecteren maar iets intypen gaat niet meer. Het toetsenbord reageerd in het geheel niet meer. Het betreft een laptop van Medion met win XP Heb deze laptop terug volledig geinstaleerd met de recovery CD van Medion zodat deze terug in de orginele kooptoestand is gebracht. Heeft een paar dagen goed gegaan en nu heb ik terug dat vervelende euvel. Wat zou er aan de hand kunnen zijn ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.