Ga naar inhoud

toutanchamon

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    VISTA

toutanchamon's prestaties

  1. Dat heb ik net uitgetest met het zoekbalkje hierboven, dubbel klikken en een hele reeks vroegere zoekopdrachten verschijnt, en dat lukt alvast. (bedankje) Maar.... ergens moet dat bestandje toch zitten he....
  2. regelmatig vul ik formulieren in, en moet/kan m'n straat,postnummer,gemeente,enz invullen dus dubbelklikken en ik krijg enkele reeds vroeger ingetypte gegevens te zien vraag ; m'n oude adres gegevens staan daar ook nog tussen, hoe kan ik die auto-aanvullen opkuisen, die voorgestelde woorden zijn allicht ergens opgeslagen ? Kan ik dus de verouderde gegevens er uit wissen zodat enkel de actuele gegevens tevoorschijn komen ?
  3. Als ik de map open via verkenner of mijn documenten, dan opent ze in een volledig scherm zoals het moet.... Open ik ze via een website door op "bladeren..." te klikken, dan heb ik enkel het kleine venster met de lijst overzicht. probeer eens zelf via een site als Kapaza.be, kies "advertentie plaatsen" en voeg onderaan eens direkt een foto toe door op "bladeren..." te klikken.
  4. Ik zoek het volgende al sinds ik Vista heb... : ik plaats veel advertenties op verkoopsites, je kan dan meestal een foto toevoegen... Je hebt dan een knopje met "bladeren..." om op te klikken. Er opent dan een kadertje met je bestanden/mappen waar je de foto kan vinden/kiezen Dat kadertje kon ik vroeger vergroten (openslepen) en instellen op de miniatuur foto's om deze gemakkelijker te zien staan en te vinden... die kader bleef dan steeds op dat opengesleepte formaat staan, telkens ik op "bladeren...") klikte bij elke nieuwe advertenntie. Nu, bij Vista, kan ik die ook groter slepen, en op grote miniatuur afbeeldingen zetten, maar telkens ik de foto gekozen heb en opnieuw op "bladeren..." klik in een nieuwe advertentie, opent deze terug op het kleine formaat met een lijst overzicht, dit is om gek van te worden ! Ik plaats soms 50 advertenties op een site, met een veelvoud aan foto's die je er mag bij plaatsen, en telkens moet ik dit bij elke foto terug open slepen en op grote miniaturen plaatsen, mijn archief met foto's van verkoop items bevat meestal honderden foto's.... een serieuze lijst dus waarvan ik niet elke bestandsnaam kan onthouden he, ik moet die foto zien, liefst op het grote formaat.... Hoe stel ik die kader in op een ander formaat (3/4 beeldscherm....) en dat m'n bestanden openen in grotere miniaturen, en niet in die lijst overzicht zoals nu telkens verschijnt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.