Ga naar inhoud

iniesta

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

iniesta's prestaties

  1. Ja, heb ook een handleidng voor de router en der staat eigelijk niet veel op. De router werkt perfect als ik hem terug op het net van telenet aansluit(telenet wordt pas binnen een week afgesloten). Maar zodra ik hem op belgacom probeer aan te sluiten doet hij het niet. Dus denk ik denk dat het probleem de instellingen van de router ligt.
  2. De modem is van het merk D-link: dsl 320B en de router is van het merk LevelOne WSK-1000. Ja ik heb alle stappen gevolgt inbegrepen het inloggen bij belgacom. Wat gelukt is aangezien ik wel internet heb als ik mijn internetkabel rechtstreek op mijn pc aansluit en niet via de router. De router staat op PPoE. Als ik mijn internetkabel op de router aansluit kan ik trouwens de signaal van mijn router perfect ontvangen op mijn laptop, het is een zeer sterke signaal maar als ik een verbinding maak wil hij het niet doen. Zou dat iets te maken hebben met mijn IP adres aangezien ik veranderd ben van provider?
  3. jewel ik krijg wel verbinding door want als ik mijn internetkabel rechtstreek op mijn pc aansluit(en niet via de router) dan werkt mijn pc wel. Ja ik heb alles aangesloten zoals het moest, ik moest een paar stappen volgen op een cd rom(dat bij de modem geleverd is) bij de instalatie van mijn modem.
  4. hallo, Ik ben sinds kort overgeschakeld van internet via tvkabel naar internet via telefoon(telenet naar belgacom). Ik heb men modem geinstalleerd en aangesloten op mijn router,ter gelijker tijd heb ik mijn router(merk , level one wsk 1000) ook gereset. Maar ik kan geen internet ontvangen op mijn laptop en ook niet op mijn computer. ik kan mijn router wel vinden op mijn laptop met een zeer sterke singaal zelfs.Als ik een verbiending maak dan wil ie niet werken. Kan mij helpen Aub:s met dank bij voorbaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.