Ga naar inhoud

Beca

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Beca

  1. Weet ik eigenlijk niet. Zoals gezegd kreeg ik na meerdere updates nog de melding dat "update van Windows Essentials 2011 (of was het 2010) niet mogelijk was". Ik had het toestel vorige week terug opgehaald om Speccy te draaien maar eerst weer een update gedaan. Die verliep normaal en ik krijg de melding niet meer. Ik neem aan dat betreffende update dus nu wel gelukt is.
  2. Toestel werk en updates zijn dan toch gelukt zoals boven gemeld maar er bleef/blijft nog een probleempje wanneer we Windows opnieuw vragen voor een update. We blijven dan een melding krijgen dat update van Windows Essentials 2011 (of was het 2010) niet mogelijk is.
  3. Operatie "Tweaking", zoals hierboven zorgvuldig beschreven, uitgevoerd. Ik krijg nu het Windows Update scherm en na heel lang zoeken (uren) updates gevonden en geïnstalleerd. Ziet er goed uit. Dank voor de duidelijke en juiste info. Ik kijk nog even aan voordat ik een slotje vraag.
  4. Dank voor de tip. SP2 heb ik nu kunnen installeren. Echter het probleem is nog niet opgelost. Situatie blijft verder ongewijzigd. D.w.z. als ik Windows update toepas krijg ik nog dezelfde melding: " Er kan niet naar updates worden gezocht om dat de Windows Update-Service niet actief is. U moet uw computer mogelijk opnieuw opstarten". Het duurt nu ook wel langer voor ik die melding krijg na de opdracht "Windows update" in het start menu gegeven te hebben. Het lijkt dan of hij dol draait.
  5. Betse, De laptop van mijn zoon is enkele jaren niet gebruikt. Momenteel ben ik bezig hem op punt te stellen. Het toestel werkt normaal maar...Ik wil Windows updaten maar krijg de melding: " Er kan niet naar updates worden gezocht om dat de Windows Update-Service niet actief is. U moet uw computer mogelijk opnieuw opstarten". U begrijpt dat ik dit meerdere keren gedaan heb echter zonder succes. Op het forum vond ik een tip en verwijzing naar een MS-site om via Fix-it te gaan. Er volgt dan een diagnose en een mogelijkheid om de reparaties te laten uitvoeren. Dan volgt een mededeling die zegt: "Problemen met het installeren van recente updates". SP1 staat er op maar SP2 niet Ik kom er niet uit. Zou een recovery helpen? Graag uw advies, Beca
  6. Is gebeurd en met succes. Probleem opgelost met methode 1 Dank voor de tips
  7. Ik geraak er niet meer in! Als ik mijn paswoord in Windows Vista opgeef bij het opstarten krijg ik de foutmelding: "De Service User Profile-service verhindert het aanmelden. Gebruikersprofiel kan niet worden geladen." Ik gebruik het juiste paswoord want wanneer ik, bij wijze van test, een fout paswoord opgeef krijg ik een andere melding m.n. dat het paswoord niet juist is. Iemand een idee hoe ik hier uit geraak?
  8. Het resultaat van de meting van GPU-Z die overeenkomt met die van Speccy en de comentaren van het Piriform forum deden mij ook in die richting denken maar ik ben een beetje bang de driver zomaar te veranderen van een nieuwe LT in garantieperiode. Tracht daarom eerst wat info te verkrijgen bij Lenovo maar dat blijkt niet zo simpel. Misschien dat zij na de feestdagen beter bereikbaar zijn. Ik lig nu niet meer wakker van die 511° dank zij jullie commentaar en hints. Dus alvast dank daarvoor. Ik wil het wel verder uitzoeken. Prettige Feesten intussen.
  9. De log van Speccy http://speccy.piriform.com/results/ZI85glZPtYaNUyy6KEZqRbv en de afbeelding van GPU-Z . Inderdaad dezelfde uitlezing. @Assus Ik heb blijkbaar ook die AMD Radeon waarover ze het hebben in Piriform-forum.
  10. Tijdens het trachten oplossen van de problemen met mijn vorige laptop het prog. Speccy gedraaid op de Lenovo (nieuwe laptop sinds 3 maanden) ter vergelijking. Tot mijn verbazing geeft die en temperatuur aan van 511°C voor de grafische kaart. Daarom gezocht naar een alternatieve temp tester. Heb 'Core Temp' geïnstalleerd en toen kreeg ik een 'Warning' van de AVG virusscanner. Ondanks die hoge temperatuur voelt mijn Lenovo laptop helemaal niet warm aan en verkoopt ook geen kuren momenteel. Mijn vragen: Kan dat een temperatuur van 511°C??? Wat doe ik best als ik een 'Warning' krijg van het antivirus programma? Core Temp verwijderen? Is er een beter alternatief dan 'Core Temp' om (liefst gratis) de temperatuur te controleren?
  11. Bedankt vor de snelle reactie. Nu kunnen we weer verder.
  12. Ik las het (gesloten) onderwerp: " Hoe maak ik mijn PC/laptop stofvrij". Zeer interessante uiteenzetting. Lees ze nu maar pas en had de operatie reeds uitgevoerd. Heb wel aan de meeste voorwaarden voldaan . Heb wel een bijkomende vraag. Moet ik, voordat ik demonteer tot en met het moederbord, iets in de BIOS wijzigen? Of na montage? Ik zie wel eens op filmpjes dat men vooraf en nadien door de BIOS gaat. Thanks Beca
  13. iEscape, Dank. Dat had ik nodig. Opgelost, ik heb verbinding. Mag slotje op
  14. Sorry, ben er al terug:embarassed: Ik tracht al 2 dagen een WiFi-verbinding tot stand te brengen in mijn thuisconfiguratie echter zonder succes. Bij wijze van test heb ik me naar een hotspot begeven om daar vast te stellen dat ik wel een verbinding kan krijgen. Dat laatste was voor de helpdesk (mail) van Samsung reden om mij te verwijzen naar de producent van mijn router. Daar vind ik in de FAQ's ook geen oplossing en geen mogelijkheid tot het stellen van een vraag. Mijn configuratie: Router Belkin Wireless G 2,4 Ghz 802.11 g , 2 pc's draadloos geconnecteerd zonder problemen. De router is wel zo goed mogelijk beveiligd. Daarom dacht ik even dat het probleem zat bij de MAC Address Filtering waar ik de Mac adressen van de laptops toegang geef. ( Ik zou ook niet weten hoe ik aan een MAC adres kom van een tablet) Bij nader inzien is het dat ook niet want ik heb al geprobeerd met die functie gedisabled. Als ik dus een verbinding tracht te maken geeft de tablet aan "verbinden..., vervolgens verifiëren...,Opgeslagen beveiligd.. dan IP-adres ophalen... en dan " Netwerk uitgeschakeld. Slechte verbinding". Ik zit naast de router en in het begin van het proces zegt hij een "erg sterke" verbinding te hebben. Soms krijg ik de melding fout paswoord. Ook als ik een verbinding maak en een Passphrase (PSK) opgeef. Het paswoord is trouwens correct wat ik kan controleren in de router. Graag hulp
  15. Vragen komen er gegarandeerd nog maar daar kom ik dan wel mee als het zo ver is. Dank al vast en voor nu een slotje er op.
  16. Was blijkbaar een domme vraag. Daarom waarschijnlijk weinig reacties Toch een bedankje voor zij die toch gereageerd hebben. Heb maar Samsung Galaxy gekocht en zal het wel uitproberen.... als ik het aan de praat krijg. ;-) TS Beca
  17. Ja het bestaat nog een leek op tabletgebied. Wat wil ik? Een 10 " scherm Een ingebouwde "echte" GPS Dus. Geen A-GPS Of een aansluitngsmogelijkheid voor een externe GPS-muis. USB-poort? Ik wil het tablet op het water gebruiken en de gps moet dus echt de satelietsignalen kunnen ontvangen. De iPad 4 zou nog deze echte GPS ingebouwd hebben maar bij de volgende versies zou dat ook niet meer het geval zijn. Mijn voorkeur gaat echter naar een Android tablet zoals de Samsung Galaxy Tab 2. Deze heeft wel GPS maar geen echte en vereist dus een aansluitingsmogelijkheid voor de externe GPS muis. Gezien de omgeving waar ik de tablet wil gebruiken geef ik natuurlijk de voorkeur aan een ingebouwde. Graag uw reacties, Grts, Beca
  18. Miijn ouwe laptop met Windows 2000 start verschrikkelijk traag op. 20 minuten heeft hij nodig. Op zeker ogenblik krijg ik de melding dat hij te weinig virtueel geheugen heeft en dat hij dat zal vergroten. Ok, maar traag blijft hij (ook na het opstarten dus). Kan ik dit oplossen? Er staan bijna geen programma's meer op de pc. Wordt enkel nog gebruikt voor beperkte maar specifieke toepassingen. Ik dacht eventueel W 2000 opnieuw te installeren maar de bijgeleverde CD is voor mij niet te lezen. Het is een Ghost.exe file. Via Wikipedia leer ik dat het een kloon programma is van Symantec. Moet ik mij dan software aanschaffen om de herinstallatie te doen? Of moet ik mij kunnen behelpen met die Ghost.exe op de CD? Ik hoop dat het met wat instellingen is op te lossen. CCleaner, Spybot en virusscanner zijn er al over gegaan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.