Ga naar inhoud

jvk

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jvk's prestaties

  1. Hoe kan ik de software van "View password" verwijderen? Geeft veel overlast en problemen.
  2. ik probeer een autom.backup via config.scherm/backup maken-terugzetten te maken maar krijg steeds als foutmelding 0x80070002. Wat te doen?
  3. Ik gebruik een USB-platenspeler om het geluid van lp naar Pc via Audacity 1.3 Beta (Unicode) over te zetten. Tot dusver alleen oude mono-lp's overgezet. Gaat goed. Maar stereo-lp's krijg ik niet op de juiste manier overgezet: het geluid blijft mono.
  4. jvk

    You Tube

    Beste Antwerpenaar: ik heb Norton Internet Security uitgeschakeld en ja: de video's kunnen worden afgespeeld! Daarna de NIS weer ingeschakeld en ook dan kunnen de video's afgespeeld worden. Dankzij jouw raad is mijn probleem nu opgelost waarvoor mijn dank. PS: zijn Belgen dan toch slimmer dan Nederlanders????
  5. jvk

    You Tube

    Intussen heb ik begrepen dat dit niets met het problem te maken kan hebben. Wat ik intussen wel gedaan heb: 1. je deinstalleerd de software weer (java en flash). 2. dan ga je naar het startmenu en typt bij uitvoeren "regedit" in. 3. in regedit ga je naar HKEY_CURRENT_USER->Software en dan verwijder je daar de entries van de betreffende programma's De flashplayer vind je bv in HKEY_CURRENT_USER->Software->Macromedia->Flashplayer en Update Hier staat een beschrijving waar je de java registry keys vindt http://filetonic.com/blog/2009/01/06/delete-java-files-in-the-registry/ 4. hierna start je de computer opnieuw op en vervolgd de eerder besproken procedure. Maar ook dit helpt niet.
  6. jvk

    You Tube

    Alvorens verder te gaan dacht ik dat het wellicht verstandig was om eerst maar eens back-ups van mijn harde schijf op een externe harde schijf te gaan maken. In het c-deel wil ik een copie van windows maken maar krijg ik op een zeker moment de melding: "Kan default niet kopiëren. Het is door iemand anders of door een programma in gebruik. Sluit alle programma's die het bestand mogelijk oin gebruik hebben en probeer het opnieuw". Zou dit wellicht met mijn probleem te maken hebben?
  7. jvk

    You Tube

    Er gebert helemaal niets.
  8. jvk

    You Tube

    Werkt ook niet. Wat ik als laatste heb geprobeerd is: -Firefox geinstaleerd, -Java en Flashplayer verwijderd en weer opnieuw aangebracht. Staan bij de software en functioneren goed (heb ik gecontroleerd met Java-installatie controleren en Adobe Flash Player. En ondanks dit alles krijg ik nog steeds de melding Je hebt JavaScript uitgeschakeld of je hebt een oude versie van Adobe Flash Player. Download de nieuwste versie van Flash Player. Nog andere suggesties?
  9. jvk

    You Tube

    heb ik geprobeerd maar in m'n account kan ik niets vinden.Wel is het zo dat op mijn afspeellijsten van video's (ik heb 4 of 5 afspeellijsten) achetr alle video's in rood staat:video niet beschikbaar. Dat kan ik in slechts 1 lijst zien, want de rest van de lijsten lijkt geblokkeerd. Ik kan trouwens deze lijst ook niet bewerken of verwijderen. Toch iets in YT?
  10. jvk

    You Tube

    Firewaal uitschakelen biedt evenmin soelaas. Jvk
  11. jvk

    You Tube

    Ook dit biedt geen oplossing. Nog iets anders: ik heb een account bij YT. Kan dat er eventueel iets mee te maken hebben? Groet, JVK
  12. jvk

    You Tube

    Inernet Explorer: gedaan wat je voorschrijt; resultaat: niets. Het vreemde is dat ik wel Y.T-video's kan afspelen als ze benaderd worden via b.v. de site van de "Volkskrant"; dan is er niets aan de hand. Maar zodra ik via mijn account naar Y.T. ga verschijnt de bekende mededeling. Kan het iets te maken hebben met een manco in het BIOS-scherm? Ik heb daarin een storing gehad: de printerpoort werd op een zeker moment niet meer herkend. Achteraf bleek dat de "batterij" van de PC niet meer goed was. Daardoor werd de klok van de PC teruggezet naar dec.2001 en werd de printerpoort "eruitgegooid". Door de batterij te vervangen en de printerpoort weer "herkenbaar"te maken werd dit probleem verholpen. Dit alles speelde zich ongeverr twee weken geleden af en sinds die tijd spelen ook de problemen met Y.T. Helpt deze info?
  13. jvk

    You Tube

    Ik gebruik anti-virus en firewaal van Norton
  14. jvk

    You Tube

    Dank voor je advies. Java en Flash werken naar behoren. Mocht je verder nog suggesties hebben: graag!!
  15. jvk

    You Tube

    Bedankt Kuoi. Ik heb via"install google toolbar" geprobeerd een oplossing te vinden maar dat werkt niet. Verder heb ik de Flash player opnieuw geinstalleerd en ook Java script opnieuwe geinstalleerd maar ook dat helpt niet. Groet, Jvk
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.