Ga naar inhoud

marijek

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door marijek

  1. Ik heb ook een D-schijf, dus daar zou ik Excel op kunnen bewaren, maar weet je toevallig ook de naam van het bestand waarin de autocorrecties opgeslagen worden?
  2. Omdat de computer erg traag is geworden wil ik Windows Xp en daarna Office 2007 opnieuw installeren. Ik heb in Excel nogal wat autocorrecties staan. Weet iemand hoe ik die zou kunnen bewaren zodat ik die daarna weer kan importeren om te kunnen gebruiken?
  3. Allemaal bedankt voor het meedenken. Het probleem is opgelost: door met het opstarten op de F11 toets te drukken, bleek de recovery gewoon op de harde schijf te staan. Dus Windows is nu opnieuw geïnstalleerd en werkt nu naar behoren.
  4. Het is een IBM ThinkPad, type 2656, met daarop Windows XP Professional 1 - 2 CPU geïnstalleerd.
  5. Allemaal bedankt voor jullie reactie. Helaas is door jullie advies het probleem niet opgelost. Ik heb nu een nieuwe vraag: er is geen recovery CD van IBM. De laptop is van IBM. Ik heb echter wel een recovery CD van Medion, waardoor ik Windows XP opnieuw zou kunnen installeren: zou ik dan het registratienummer dat onder op IBM laptop staat gewoon in kunnen vullen of zou ik dan problemen krijgen?
  6. Nee er zat geen installatie cd bij de muis. Ik weet het merk niet, kan het ook niet aan mijn vriendin vragen, want die weet dat niet. Maar dat is ook niet het probleem: er is een onderdeel van Windows XP niet geïnstalleerd, waardoor ik de muis niet kan installeren.
  7. Mijn vriendin heeft van haar zoon een thinkpad laptop, met daarop Windws XP voorgeïnstalleerd, gekregen. Als ik een USB muis aansluit start het installatieprogramma, maar daarna komt er de mededeling dat de muis niet geïnstalleerd kan worden omdat er iets ontbreekt. (mouclass.sys o.i.d.) Is het mogelijk om dit als onderdeel te installeren van een Windows XP CD, zodat ik XP niet helemaal opnieuw hoef te installeren?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.