Ga naar inhoud

Joanne

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Joanne's prestaties

  1. ook dit zet geen zoden aan de dijk. ik heb het emailadres gecheckt dat hij steeds opnieuw vraagt, het bestaat wel degelijk. En als ik het toevoeg aan mijn adresboek, neemt hij gewoon de volgende, waar de enige mogelijkheid is dat ik die ook aan mn adresboek toevoeg.
  2. ja, maar waarom deed hij dat dan vroeger niet en nu plots wel. En dat terwijl ik niet van provider veranderd ben, de emailadressen dezelfde zijn als de vorige keer. Ik heb ook geprobeerd om één naam wel te accepteren, maar dan neemt hij gewoon de volgende die hij niet herkent. Lastig, als je naar 300 adressen iets stuurt... Nu ik het schrijf... het zou wel kunnen dat hij nu net wel over 300 adressen is gegaan. Ik probeer het straks nog eens met iets minder adressen. ;-)
  3. ik ben een gebruiker van Windows mail, ik heb nu dit probleem: vandaag wilde ik een email naar een groep personen verzenden die niet in mijn contactpersonenlijst staan (en er ook niet in hoeven). Dit heb ik al verschillende keren gedaan, maar dit is de eerste keer dat hij automatisch de optie 'namen controleren' opstart. Ik krijg de email nu niet verzonden voordat al die adressen in mijn adresboek staan! waarom doet hij dit nu plots? en hoe kan ik het verhelpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.