Ga naar inhoud

Mike1

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Mike1

  1. Sorry voor het onduidelijk plaatsen van het model, het is de dv7-2260ed. En wat betreft de verbindingen geeft ie geen foutmelding, als ik op maak verbinding klik staat er dat de laptop niet is verbonden en het draadloze verbinden wordt helemaal weggelaten, dus kan het gewoon nergens terugvinden. ---------- Post toegevoegd om 12:50 ---------- Vorige post was om 12:47 ---------- Staan er gele vraagtekens of rode kruisen bij de draadloze kaart in het apparaatbeheer? Dit is wel het geval ja bij meerdere dingen, dat betekent dan tog dat de drivers niet in orde zijn? Hoe kan ik dan zien welke drivers ik moet hebben? ---------- Post toegevoegd om 12:56 ---------- Vorige post was om 12:50 ---------- Is de draadloze functie ingeschakeld (functietoets of schakelaartje)? deze laptop heeft geen schakelaartje, dus daar zou het niet aan kunnen liggen..
  2. Ik heb onlangs een HP pavillion v7 gekocht en heb hem 1 dag gebruikt. Doordat er veel rotzooi op stond was die niet zo snel en heb ik hem met een cd van windows vista (eigenlijk bedoeld voor samsung laptops) de hele laptop geformatteerd en windows vista er opnieuw opgezet.. Nu zit ik met het probleem dat hij geen draadloze netwerken meer kan vinden, die er wel zijn, want met mijn andere laptop kan ik daar wel bij. Ik zat zelf te denken dat er een driver ontbreekt, maar heb verder geen idee waar ik die kan vinden en welke ik zou moeten hebben. Als iemand een idee heeft hoe ik dit probleem kan oplossen dan hoor ik dat graag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.