Ga naar inhoud

ikke0804

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ikke0804's prestaties

  1. Ik heb in de BIOS gekeken en het staat als volgt ingesteld: 1e boot is DVD 2e boot is interne HD 3e boot is floppy disk (ja die zit er nog in) Het is een pentium 4 systeem processor snelheid 3 Ghz gehugen 2500 mb draait op windows xp 5.1 2600 sp2
  2. Het systeem geeft geen foumeldingen bij opstarten. Start gewoon niet op. In de BIOS moet ik nog kijken, maar kan het systeen nu even niet uitzetten. Laat nog weten als ik dit gedaan heb.
  3. Op ons netwerk gebruiken wij externe HD's om backup's te maken. Nu was er een overleden en hebben we een nieuwe Western Digital gekocht van 1,5 TB. Aangesloten en alles werkt. Computer uitgezet. Computer aangezet en wil niet opstarten. Na verwijdering van de usb stekker van de nieuwe HD start de computer gewoon op. Als na opstarten de usb stekker er weer in wordt gedaan werkt het gewoon naar behoren, maar als de computer opnieuwe wordt opgestart start deze niet als de nieuwe externe HD is aangesloten. Iemand enig idee hoe dit is op te lossen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.