Ga naar inhoud

vaccin

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    meerdere
  • Moederbord
    meerdere
  • Processor
    diverse

vaccin's prestaties

  1. Als je nieuwe gebruiker bent van avast zou ik in eerste instantie het advies geven voor versie 5 te kiezen. Die is af en vrij te downloaden. De betaalversie laat nog even op zich wachten maar dat is geen programmakwestie. Meer algemeen ook als je voor de oude versie kiest, zijn er de standaardvragen : - heb je het blauwe bolletje ? - staat er andere of restjes van andere virusscanners op je computer. - heb je alle firewalls afgezet voor het downloaden ? Hieronder de downloadlinks van de FREE versie en de internetsecurity, met firewall. Die laatste blijft wellicht niet gratis, maar zelfs al gebruik je hem maar tijdelijk, het is een heel leuk speeltje. (niet in t nederlands beschikbaar) Free AV: http://files.avast.com/files/beta/5.0.259/setup_av_free.exe Internet Security: http://files.avast.com/files/beta/5.0.259/setup_ais.exe
  2. vaccin

    AVAST desinstalleren

    Avast selfprotect staat standaard aan om te beletten dat virussen het programma zouden uitschakelen. Desinstalleren via configuratiescherm lukt dan doorgaans ook niet. in avast selfprotect uitvinken. opnieuw via configuratiescherm, meestal lukt dat. als al de rest niet werkt : Download aswClear.exe op uw bureaublad Start Windows in de Veilige modus (voor windows opstart tijdens het zwart scherm enkele keren F8 indrukken en veilige modus kiezen) aswclear uitvoeren. (Opmerking: Wees voorzichtig! De inhoud van elke map die u kiest zal worden verwijderd!) Klik op Verwijderen Herstart uw computer
  3. Dat is het leuke van de test, hij zegt niet of je een betere of minder goeie scanner hebt. Je kan er enkel uit concluderen dat je een serieus probleem hebt als je scanner niet reageert.
  4. Een prettige manier om te testen of je antivirus werkt : European Institute for Computer Antivirus Research heeft een standaard testje om na te gaan of je antivirus werkt. wat tussen onderstaande lijnen staat copiëren in kladblok : ----------------------------------------------------------------------- X5O!P%@AP[4\PZX54(P^)7CC)7}$EICAR-STANDARD-ANTIVIRUS-TEST-FILE!$H+H* ----------------------------------------------------------------------- Opslaan als EICAR.COM Als je antivirus hier niet op reageert werkt hij niet. Het is volstrekt ongevaarlijk maar niet bedoeld om iemand mee te laten schrikken.
  5. de "vijand" van de virusmaker is MS die op 98% van de naar schatting 500.000.000 pc's wereldwijd draait. het verklaart ook waarom er weinig Mac of Linux virussen in omloop zijn, de doelgroep is gewoon te klein.
  6. Kape heeft me de juiste hint gegeven ; nu draait ie vrij behoorlijk ; wel stukken trager dan wat we gewoon zijn.Firewall werkt heftig, met eerste instellingen kon ik niet eens op facebook
  7. bèta versie 5 van avast! is nog stukken sneller dan de huidige versie.de honderd miljoenste gratis gebruiker is niet ver meer af, en die zal uitgenodigd worden voor een reis naar Praag. wat Stegisoft zegt kan ik helemaal inkomen, bij MS hebben ze echt niet goed nagedacht door dit mee te leveren, je kan er donder op zeggen dat virusmakers al volop bezig zijn die onderuit te halen.
  8. Dat is juist het probleem : die mensen willen ons overtuigen hun producten te verkopen ; als de installatie al moeizaam verloopt is dat vragen om ellende op de helpdesk. Met wat patchwerk heb ik de firewall inmiddels aan 't werk.
  9. Hallo, Heeft iemand hier ervaring mee ? website staat bol van de awards : MicroWorld - eScan - Antivirus and Content Security Software - Review geïnstalleerd op windows7 Ultimate, resultaat computer nagenoeg onbruikbaar. andere poging op Vista Business, doet helemaal niets en schakelt zichzelf uit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.