Ga naar inhoud

janjanjean

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door janjanjean

  1. Dit is een degelijke configuratie: -Een degelijk moederbord -De nieuwste I5 (Ivy Bridge) -Een snelle SSD erbij -De (redelijk) nieuwe Gtx 660Ti van Nvidia.
  2. Dit lijkt me een goede configuratie, met een heel goed GTX 670. Hiermee kan je alle hedendaagse games spelen op meestal de hoogste settings. Een scherm mag je zelf nog kiezen. Klik hier voor de configuratie.
  3. Ja, dat weet ik, bedankt voor het snelle antwoord. Ja games, ik speel op dit moment veel Minecraft.
  4. Hallo, ik wil een gaming pc bouwen, maar ik heb nog niet genoeg geld voor een GPU, dus ik ga een Intel Core i5 3570K kopen, met Intel HD 4000 dus, mijn vraag is nu: Werkt deze Intel HD op elk moederbord zonder problemen? het moederbord dat ik wil kopen is : MSI Z77a-G43... Alvast bedankt Jan.
  5. Is er 750 Watt nodig? ik had 600 in gedachten..
  6. Je kan een veel goedkopere PSU krijgen met dezelfde kwaliteit..
  7. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - Photoshop, HD video's bekijken, Games in degelijke resolutie spelen Wat is mijn budget ? - 500-750 Euro Een merkcomputer of een samenstelling ? - Samenstelling Ga ik overklokken ? - Eventueel Ga ik later upgraden ? - Ja Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - USB 3.0 Graag, snelle SATA is ook altijd leuk denk ik Ga ik zelf assembleren ? - Jazeker Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Ik heb thuis nog Windows 7 Home Premium (wachten op Windows 8) Ga ik zelf installeren ? - Dat zal geen probleem zijn Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - Niet bepaald, wel graag een venster in de case Heb ik nog randapparatuur nodig ? - Nee Heb ik specifieke wensen ? - Graag niet té luid, maar daar moet niet echt rekening mee gehouden worden Ik wil vooral graag weten welke videokaart en CPU jullie me aanraden.. Groetjes Jan
  8. Hoi!, ik ben van plan windows van mijn harde schijf te verwijderen, het is een officiele versie, geactiveerd en alles ok. Als ik het nu verwijder, ga ik later dan problemen hebben om het opnieuw te installeren omdat bijvoorbeeld die actviatiecode al gebruikt is toen ik het voor de eerste keer installeerde? alvast bedankt!
  9. Bedankt voor de info.. ik weet wat ik moest weten!
  10. Hallo! ik heb een boot setup gemaakt met op mijn intene harde schijf Windows7 Home Premium en Windows XP en op mijn externe harde schijf Windows 7 Ultimate.. Nu merk ik dat het opstarten van Ultimate meer dan 3 minuten duurt.. weet iemand hier een oplossing voor? ps: ik ben 14 jaar!
  11. Ik ben van plan een nieuwe harde schijf voor mijn laptop, Packard Bell Easynote TN te kopen. Ik vind verschillende soorten SATA, 300 en 600. Is er een verschil tussen deze twee, zoja, welke van de twee moet ik gebruiken? alvast bedankt!
  12. Het is me al gelukt, hoewel ik al meerdere keren had gecheckd, heb ik nu pas de driver gevonden op de officiele Intel site...
  13. Hallo! Ik ben erin geslaagd om Windows XP in Dual Boot te krijgen op Windows 7.. Dus ik had eerst Windows 7.. Hoewel er op de website van Packard Bell (Merk van mijn laptop) stond dat er geen drivers waren voor Windows XP, heb ik XP toch geinstalleerd en heb ik de meeste drivers gevonden.. Ik mis er echter nog eentje: Driver voor Intel WiFi 5100 AGN. Ik draai 32 Bit. Kan iemand deze driver voor me vinden? Alvast Bedankt! Ps: Ik ben 14 jaar, dus niet te ingewikkelde taal
  14. Ok! Het opnieuw installeren van Windows is Gelukt! Nu heb ik een map Windows.old.. kan ik die verwijderen?
  15. Hallo, ik heb enkele problemen met mijn Windows 7 laptop Sinds kort wilt hij soms niet afsluiten, hij blijft gewoon op het "Afmelden" scherm staan.. Draadloos internet werkt ook zelden of nooit. Sommige programma's willen gewoon niet openen Als ik geluk heb, doet hij soms gelijk het hoort, en is alles ok.. Hoe kan ik dit probleem oplossen. Ik heb helemaal geen probleem met de laptop te formatteren en Windows opnieuw te installeren.. maar de pc kwam met Windows Vista, ik heb dus een update versie van 7. Heb al geprobeert windows te herstellen met de installatie disc, maar dat gaat niet omdat het slechts een update versie van Windows 7 is. Ik heb geen revovery disc. Kan ik op een of andere manier de pc terug naar de fabrieksinstellingen brengen? Alvast bedankt!
  16. maakt het dan niet zoveel uit dat die update(s) niet geïnstalleerd worden?
  17. Sinds een paar dagen bleef Windows maar nieuwe updates installeren.. totdat ik zonet zag dat Windows na het installeren bij de configuratie op het inlogscherm de teller op 0% bleef en enkele minuten later veranderde de teller in "fout bij Windows updates" en toen startte windows gewoon op.. heeft iemand een idee wat de oorzaak hiervan is? alvast bedankt Jan
  18. ik heb een probleem, ik heb een mengpaneel en ik wil da graag aansluiten op mijn pc (PB easynote TN) die geen line-in heeft.. kan dat zonder line in? moet ik daarvoor de microfoon ingang gebruiken? alvast bedankt janjanjean
  19. BTW: ik heb er dus twee, een bezet met intel WIFI 5100
  20. Vraagje: ik opende een klepje in mn laptop en zag dat er een vrij mini pci slot was... nu mijn vraag: wat kan je ermee doen? kan je er handige chips instoppen? alvast bedankt!!
  21. hallo allemaal, ik vroeg me even af.. als je je harde schijf van je laptop verwijdert, uithaalt dus, wat zijn dan de gevolgen? is hij zonder probleem terug te steken zonder dataverlies? en hoe zit het met RAM geheugen? wat zijn de gevolgen van ram te verwijderen uit een laptop misschien handig: ik heb een packard bell easynote TN 4GB RAM 250GB HDD alvast bedankt!!
  22. Hallo! ik ken wel wat van computers.. maar ik heb de packard bell easynoteTN ik heb dus een poort,gleuf om een kaart erin te steken.. maar nu mijn vraag: wat is allemaal het verschil tussen PCMCIA express card..? welke gleuf heb ik? alvast bedankt janjanjean.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.