Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

sigfriedlynje

Lid
 • Aantal items

  228
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over sigfriedlynje

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 11-02-1949
 1. Hallo Heb geen Apple TV....Ik heb trouwens 192TV langs mijn PC geactiveerd en die 192TV kan je op maximum Twee toestellen tegelijkertijd gebruiken ,ik heb op mijn Apple ipad op google ingelogd op 192TV en dan aangesloten op TV.en dat gaat maar de stream valt te pas en onpas stil stilstaand beeld en geen klank...Op de PC gaat het wel zonder onderbreking. Mijn PC heeft geen Bluetooth mijn TV ook Niet Ipad Wel.
 2. Hallo.. Ja heb Abonnement voorlopig van één Maand als probatie,Heb ze al gemaild maar ligt niet aan hen en op PC gaat het wel.......
 3. Hallo Heb nu op ipad Apple een Betalend programma 192TV geinstalleerd Streaming Video Muziekzender welke ik verbind met de TV maar om de haverklap stopt de stream beeld staat stil en geen klank...moet telkens opnieuw terug aanklikken en klikken en gaat terug verder enz....Wanneer ik rechstreeks kijk op mijn Ipad is het juist hetzelfde ,op de PC gaat het zeer goed, Op een Smart TV kan dit programma nog niet aangeboden worden wel met TV Vlaanderen. Wat kan de oorzaak zijn AUB. Met Dank.......
 4. Hallo. Bedankt , De .DVD speler gaat nu alleen niet alle kanalen staan erop en niet in volgorde als de Digicorder . Bedankt nogmaals , Mag dan ook afgesloten worden.
 5. Hallo ja ik heb me misschien verkeerdelijk uitgedrukt ....de digicorder staat bij de Tv en is aangesloten aan de tv.enz. verder zoals je aanheeft ,maar het kastje van telenet staat verderop van daaraan is er een adapter met coax kabeltje aangesloten en aan de digicorder ook een adapter met een coax kabeltje welke draadloze verbinding heeft,maar deze coax kabeltje welke aan deze adapter zit is voorzien zoals een internetstekkertje die in de digicorder past,dus kan ik deze coax niet in mijn DVD recorder steken .
 6. Hallo. Ja deze aansluiting ken ik maar het probleem is dat de digicorder gevoed is met een draadloze adapter vanaf de modem met een internetstekker in de digicorder ,normaal komt de kabel vanaf de modem naar de DVD en dan naar de digicorder en naar tv.nu gaat dit niet en kan de DVD recorder ook de tv kanalen niet opslaan. Met Dank.
 7. Hallo. Het probleem is dat mijn Digicorder met een adapter ( draadloos ) is aangesloten aan de modem daar deze niet in de nabijheid staat van de TV. en de DVD recorder is met een coax. hoe oplossen aub. met dank
 8. Hallo. Bedankt voor de Oplossing.Grt.
 9. Hallo. MEDION Combirecorder DVD & VIDEO Medion Life E70004 ( MD 83425 ) Met dank.
 10. Nero Express Essentials Data & Nero Startsmart Gegevens branden Met Dank.
 11. Hallo. Nog nergens..Heb een nieuwe dvd recorder van medion aangekocht maar moet hem nog instaleren,of dit daarmee zal gaan weet ik nog niet ik brand met nero maar wil natuurlijk dat de gebrande schijf op DVD spelers kan afgespeeld worden. Met dank.
 12. Hallo Mijn SDHC card fragmenten staan als video fragmenten in mijn fotogalerie,heb ze van daaruit met nero op schijf gebrand met nero ( gegevens branden en of rippen en branden of data ) al deze gaat maar speelt alleen op pc af niet met de DVD spelers alhoewel de chijf 4,7 GB is kunnen er ook maar negen fragmentjes erop ( +- 20 minuten ) Gewone films branden gaat wel op DVD. Met Dank.
 13. Hallo Oei nooit eerder meegemaakt ! Hoe stel je dat dan in,ik brand met nero , Met dank.
 14. Goeiedag. Heb via pc mijn CDHC card met kleine video fragmenten op schijf gebrand en dit is gelukt en speelt af op de pc Maar op mijn DVD speler gaat dit niet ? er komt dan op tv scherm Geen HD ondersteuning....Op een andere DVD speler juist het zelfde.Graag hulp bij deze en oplossing AUB. Met Dank.
 15. Hallo.. Sinds een paar dagen als wanneer ik mijn pc in slaapstand zet komt deze onverwacht terug aan staan , Graag oplossing AUB. Met Dank.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...