Ga naar inhoud

martin274

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

martin274's prestaties

  1. Het enige wat er vetjes staat als ik met links klik is CMD en als ik daar op klik dan krijg ik een nieuw venster dat de koppeling ontbreekt enz. Het probleem doet zich voor bij alle mappen die ik met een dubbelklik wil openen.
  2. Ik heb systeemherstel ook geprobeerd zo ver mogelijk terug maar het maakt niet uit.
  3. Als ik op een map klikt krijg ik de mededeling dat er geen koppeling is maar ik kan hem nergens mee maken en als ik links klik staat er bovenaan cmd. Alleen als ik rechts klik heb ik de mogelijkheid om openen te gebruiken dat werkt wel maar is niet makkelijk. Wie kan mij helpen ik kom er niet uit.
  4. Ik heb skype geinstaleerd maar elkekeer als ik iemand bel dan gaat de mic op dempen en volgens skype staan mijn instellingen goed. Wie weet raad?
  5. Ik had AVG free2011 op mijn computer later heb ik AVG link scanner geinstaleerd maar nu ben ik AVG free 2011 kwijt,ben ik nu toch volledig beschermt met AVG? Gr Martin.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.