Ga naar inhoud

nikitadh

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

nikitadh's prestaties

  1. in windows live messenger is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. excuses voor het ongemak.' inhoud van het fouten rapport: AppName: msnmsgr.exe AppVer: 14.0.8089.726 ModName: unknown ModVer: 0.0.0.0 Offset: 01fd9610 Dat dus =P Ja een alternatief is ook een optie, over een paar weken kriojg ik een nieuwe pc, tot die tijd kan ik wel met een ander programma msnen.. Welk lijkt dan nog het meest op de gewone msn? Bedankt voor je hulp (:
  2. Ik krijg een foutmelding, las op internet dat er veel mensen zijn die wel het inlogscherm krijgen en bij het inloggenn een foumelding krijgen. maar het inlogscherm rijg ik ook niet.
  3. Oh ja bedankt! hij staat er dan wel gewoon in. Ik probeerde je eerste oplossing, maar het lukte niet..
  4. Via google krijg ik wel oplossingen voor als hij niet kan aanmelden, maar bij mij start ie helemaal niet Echt zwaar irritant, zit er nu al 3 dagn aan te ***ten, zonder succes.
  5. Dat programma 'wlarp.exe' kan hij niet vinden als ik die link overneem of enkel wlarp.exe typ. hij heegt dan de melding 'windows kan het bestand wlarp.exe niet vinden. etc..' (heb wel gewoon windows XP)
  6. Hallo! Een paar dagen geleden wilde ik me aanmelden om msn 8.5, ik kreeg toen de melding dat ik moest overstappen op de nieuwste versie omdat dat veiliger zou zijn. ik heb dit dus gedaan (omdat 8.5 dus automatisch deze melding gaf na het aan willen melden en deze dus niet meer werkte) Nade instalie, pc opnieuw opgestart maar kreeg de melding ' in windows live messenger is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. excuses voor het ongemak.' inhoud van het fouten rapport: AppName: msnmsgr.exe AppVer: 14.0.8089.726 ModName: unknown ModVer: 0.0.0.0 Offset: 01fd9610 Ik heb hem er al afgegooit en opnieuw geinstalleerd, geprobeerd te herstellen via het configuratie scherm. Dit werkte niet. Via google ben ik ook ergens terecht gekomen waar werd aangeraden de volgende programma's te instaleren: Windows Live Messenger Windows Live Communications Platform Microsoft Visual Studio Runtime Microsoft Application Error Reporting (32-bit) or Microsoft Application Error Reporting (64-bit) Segoe UI Font Dit heb ik ook gedaan, helaas zonder succes. Weet niet of ik dit in het juiste subfora heb gezet, sorry als dit niet zo is! Alvast bedankt:)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.