Ga naar inhoud

smile

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    XP/7/ubuntu/xubuntu

smile's prestaties

  1. tis opgelost met xnview helderheid aanpassen
  2. kheb et geprobeerd maar het is ni gelukt. kwil echt iets speciaal en kheb al keiveel geprobeerd :s ps ben kingsmile
  3. Vroeger had ik een tripleboot, maar ik heb xp daarvantussen gehaald. Vroeger was het: Opensuse (GRUB) laadt windows bootloader en daar kon je kiezen uit windows xp of windows 7. aan xp was C: toegewezen en aan windows 7 is nog steeds F: toegewezen. De volgorde van de installaties: eerst XP dan WIN7 en later heb ik daar nog opensuse bijgezet de vraag: hoe formatteer ik XP-schijf C zonder problemen? ik wil plaats vrijmaken maar liefst ook nog kunnen opstarten onder windows 7 en opensuse (vooral windows 7 kan een probleem zijn als de bootloader op de C-partitie staat) ik heb een voorstel: easeus partition home master free edition gebruiken, maar ga ik dan nog wel kunnen opstarten? :s hierbij een screenshot van de fout: mvg, geoffrey
  4. eerst unmount geklikt bij elke partitie. alle partities verwijderd. vervolgens het nieuwe geheel nitron gedoopt usb stick is terug 1.98 GB dankjewel voor je hulp
  5. linux herkent hetzelfde, maar dit is misschien interessant: http://i47.tinypic.com/308z41t.jpg http://i50.tinypic.com/2czdojk.jpg
  6. dezelfde. ik denk dat er sprake is van een verborgen ruimte die windows niet kan detecteren.
  7. mijn usbstick (nitron) heeft een capaciteit van iets minder dan 2 Gb. De capaciteit die windows 7 toont is slechts 250 mb. Bestandssysteem NTFS. Ik kan niet alle 250 mb benutten die windows aanduid, maar daar gaat nog eens 22.2 mb vanaf??? kan iemand me helpen?
  8. voorlopig is het opgelost (en hopelijk voor altijd). mss windows update die daar voor iets tussenzit, meestal brengt dat wel verbetering met mijn pc's. toch bedankt voor je hulp!
  9. Dit bleek de driver te zijn, niet de modem (op andere pc zonder probleem). Op pc met probleem is het een andere driver. De rest is hetzelfde. Is er nog een oplossing?
  10. mijn adsl-router gevonden bij netwerkverbindingen. Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC herstarten van de pc zonder adsl-router uit te schakelen helpt, maar het is wel nog steeds irritant. instellingen vergelijken: 100% hetzelfde, de 1394-netwerkkaart wordt niet gebruikt voor internet zoals ik eerst wel dacht. kan ik nog iets proberen?
  11. ADSL router, belgacom, internet go adsl router van het merk sweex µtorrent, bitspirit, vroeger vuze maar verwijderd. tuneup niet aanwezig op andere pc. Atheros L1 gigabit ethernet 10/100/100Base-T controller en ook 1394-netwerkkaart worden waarschijnlijk allebei voor internet gebruikt. Ik heb een automatisch veranderend ip-adres. Later post ik de resultaten van instellingen vergelijken. 2e pc gaat niet op 100% aan internetsnelheid, maar da's nooit geweest, het gaat aan 95% dus da's nog best goed genoeg. Alvast bedankt
  12. Hoi, Sinds enige tijd werkt mijn internet niet meer zo goed. Tuneup (programma) is daar mogelijk de oorzaak van, maar dit is lang niet zeker. Het komt bij alle webbrowsers voor. Voornamelijk met WebPet.nl (een heel trage site, gebruikt heel veel geheugen). Google.be werkt ongeveer 2 uur en dan moet ik mijn modem uitschakelen, de computer herstarten en werkt het weer 2 uur. Mijn lokaal netwerk werkt dan wel nog, en de pc die via het netwerk op dezelfde verbinding is aangesloten kan dan ook nog zonder problemen het internet op. NIET DRAADLOOS. Waarschijnlijk een interne instelling. Ik weet echt niet meer wat ik nog kan doen? Kan iemand me helpen? Bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.