Ga naar inhoud

omejoop

Lid
 • Aantal items

  10
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

omejoop's prestaties

 1. Dropbox wordt standaard op de C schijf geinstalleerd Is het mogelijk de installatie naar een andere schijf te laten gebeuren of later te verplaatsen naar een andere schijf ? Zoja, hoe doe je dat ?
 2. Als je een programma wilt installeren op de PC geschiedt dat vaak automatisch c.q. ongevraagd op schijf C. Wat moet ik doen om bij dergelijke programma's zelf te kunnen bepalen op welke schijf ik het programma installeer ?
 3. Enige tijd gelden heb ik W10 geinstalleerd op een PC en op een laptop; op breide apparaten werkt het systeem naar tevresenheid. In het begin van de installatieprocedure van Windows 10, verschijnt er een boodachap dat er naast de eigelijke installatie nog een extra bestand, schijf, programma of iets anders moet worden (aan)gemaakt dat in noodgevallen kan dienen als basis/hulp om W10 opnieuw op de computer te installeren of om de werking systeem weer op gang te brengen, mocht er iets vastlopen of anderzijds misgaan. Ik heb dat destijds niet gedaan omdat ik de installatie waarmede ik bezig was niet wilde onderbreken. Ik weet echter niet precies meer waarom het gaat, ik heb zogezegd de klok horen luiden, maar ik weet niet meer waar de klepel hangt. Kan iemand mij vertellen wat ik kan bedoelen en waar en hoe ik dat kan verwerven ? Alvast mijn dank voor Uw hulp c.q. tips
 4. Ik ben in het bezit van een Samsung Asus Tablet / laptop T100TA-DK002H met Windows 8.1 Sinds enige tijd werkt het overgrote deel van de apps op mijn laptop niet meer. De ikonen voor de geinstalleerde apps zijn wel aanwezig maar als je erop klikt om ze in:werking te stelen is de enige reactie het oplichten van een zwart scherm ( zo kort dat je geen tekst of afbeeldingen kunt waarnemen) waarna de app zich in de taakbalk nestelt. Opnieuw aanklikken geeft het resultaat als hierboven omschreven Hoe kan ik dat probleem oplossen ?
 5. Als A de standaard is, heb ik ook toegang tot de contacten van A. Ik wil toegang tot de contacten van B en dat krijg ik niet als ik van B de standaard maak, hetgeen ik wel verwachtte
 6. Ik heb in Outlook 2003 2 accounts, A en B. Account A is actief; hoe kom ik naar account B zodat ik de contacten ervan kan gebruiken ? Ik heb het geprobeerd via Extra -> E-mail accounts wisselen/wijzigen -> accoint B als standaard instellen -> outlook afsluiten -> Outlook opnieuw opstarten, maar dat lukt niet
 7. Ik heb op mijn computer twee beeldschermen aangesloten met de bedoeling om: 1. Uit eenzelfde programma op elk apart scherm twee verschillende documenten te kunnen bewerken 2. Twee verschillende programma’s te laten werken, bijv. Word op het ene scherm en Picasa op het andere. Met de mogelijkheden die W7 standaard gaat kan ik dat effect niet bereiken, Kan iemdnd me zeggen of dat wat ik wil mogelijk is en zoja hoe k dat moet doen ?
 8. Door een fout in mijn computer moet ik W7 opnieuw installerenen en vermoedelijk ook photoshop elements; ik vrees dat daarmede ook de gegevens van mijn trefwoordetags zullen verdwijnen. Aangezien dater vele zijn wil ik deze graag elders opslaan en eventueel later in het nieuw geinstalleerde prg weer inbrengen. Ik vermoed dat de tags in een map zijn opgeslagen. Kan iemand mij zeggen of dat zo si, welke map dat is, en of dat wat ik wil mogelijk is ?
 9. [TABLE] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD] Ik wil in PSE 8 gaan werken met een nieuwe catalogus. Kan ik trefwoordentags en albums kopieren of verplaatsen van de oude naar de nieuwe catalogus en zoja, hoe doe je dat ?[/TD] [/TR] [/TABLE]
 10. Bij het doorzoeken van mijn harde schijf kom ik allerlei rare bestanden tegen zoals: $NtUninstallKB968537$ KB972260 IE7 Updates KB900725 ( update ?) 8BB9063D-AC31-428D-8C46-E8ED667C2AE9} $NtUninstallKB959772_WM11$ Het is er niet 1 maar het zijn er vele. Vraag 1: Ik heb de indruk dat ze ontstaan bij het updaten van allerlei programma's; is dat juist ? Het ene type is groot, het andere klein Vraag 2: Kan ik deze bestanden zonder verdere schade verwijderen ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...