Ga naar inhoud

tint93

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

tint93's prestaties

  1. Ik ben een A5 boekje aan het maken in ms Word 2010. Nu wil in met photoshop een voor- en achterkant ontwerpen die in elkaar overlopen. Bij een A5 boekje worden de voor en achterkant op 1 a4 vel afgedrukt dus moet dit geen probleem zijn. Maar hoe kan ik mijn ontwerp uit photoshop toevoegen aan mijn a5 boekje in mijn word bestand?
  2. Ok, danhoef ik miss tog geennieuwe te koen. Maar ik zal morge crisis instaleren en kjken of het zelfde probleenblijft. Maar ikmoet moge werken dus het zal savonds worden.
  3. Ow, tja. Miss toch wel een nieuwe kopen dan :-(
  4. nee dat is het niet. ik heb gekenden hoeveel graden hij is als ik aan het spelen ben, dat is ongeveer 70 tot 80 graden. dat is toch niet teveel? of wel?
  5. dat heb ik 1 keer gehad, die andere keren niet. als ik de resolutie op 800x600 zet valt hij wel minder snel uit. en als het gebeurt is het op een druk moment, als er van alles tegelijk gebeurt.
  6. opnieuw installeren werkt ook niet. btw HIER is een screenshot van mijn taak beheer.
  7. Ja,hij zeg dat mijn systeem het aan kan.. Ik ga eens probeten het opniew te instaleren. Mschien werkt dat. ---------- Post toegevoegd om 15:02 ---------- Vorige post was om 15:00 ---------- Ja klopt, naar il ga het eens proberen. Als ik uit school ben ga ik hen ff re-instaleren. Ik zal zo snel mogenlijk een post doen of het heeft gehopen.
  8. Het spel zelf is 927.284 kb en dan heb je nog xfire van rond de 20.000 kb en steam ook rond de 20.000kb. verder niet veel bijzonders.
  9. ja helemaal probleemloos, wel wat stotteren in een stukje. ik had in de 10000 punten ergens
  10. ok, ik heb de test gedaan. dit is het resultaat: Klik hier
  11. ik heb het geprobeerd, het probleem blijft zich voordoen. maar weet jij waar ik 3Dmark06 kan downloaden? aarondk1 gaf een link in een eerdere post, maar die werkt bij mij niet. EDIT, ik heb em al. ben 3dmark06 nu aan het downloaden.. (gaar lang duuren met een download snelheid van 52 kb per seconde...)
  12. hmm, ik ga eerst ff doen wat Jean-Pierre zecht, en dan probeer ik dit ff. maar de link werkt niet : P
  13. dat zou ik niet weten. ik gebruik Driver Genius. die zoekt nieuwe drivers, download ze en installeert ze meteen. trouwens, als ik heb gespeeld en hij was uitgevallen, kun je het spel in safe modes starten. dat is het spel super lelijk maar valt dan niet uit. dus ik denk dat het iets met mijn vid kaart te maken heeft.
  14. het probleem blijft zich voordoen. maar wat is 3Dmark06? misschien kan ik dat doen
  15. ok. ik ben de driver nu aan het installeren. Ik zal zo nog wel ff een post doen of het is opgelost. thnx
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.